reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ania super,że serducho bije ! :) Dziewczyny miałyście tak,że przy pobieraniu krwi nie leciała Wam krew z żyły? Byłam wczoraj na badaniach i kolejny raz się to powtórzyło. W końcu jakaś bardziej doświadczona Pani w laboratorium pobrała mi jakąś mała igła. Mówiła,że robi to tak jak się u dzieci pobiera i dopiero wtedy poleciało. O czym coś takiego może świadczyć?

Ja tak mialam, ale raz i wtedy za gesta byla bo malo wypilam przed. A skoro Tobie pobrala mala igla, to moze miala problem i w zyle nie trafila wcale. W jednym szpitalu tez mi tak poboerala, ze nie mogla trafic w zyle i grzebala mi w reku....

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India właśnie też tak myślę. Rzeczywiście teraz w ciąży moje żyły stały się jakby mniej widoczne no ale to już któryś raz z kolei i zawsze u tej samej babki w laboratorium. A jak byłam gdzie indziej na badaniach to takiego problemu nie było

Pewnie to pytanie bylo juz 62525 razy ale ja z innego dzialu wpadlam :) kiedy najwczesniej beta ? Ovu byla w poniedzialek, 12 dc. Aktualnie 17 dc. ❤️❤️ Kiedy najpredzej na betke ?

Kasia to chyba zależy od "umiejętności" laborantki. Ja mam Malo widoczne żyły i zawsze narzekają w laboratorium a moja mama nigdy nie ma problemu żeby wbić sie za pierwszym razem. Szkoda ze juz nie pracuje :)

Ania no to dobrze ze dala Ci na zniżkę te zastrzyki. Bo mojego męża kuzynka tez musiała brać cala ciaze i jej gin nie chcial wypisywać na zniżkę bo mowil ze w jej przypadku znizka nie przysługuje i kombinowala jak mogl zby załatwić sobie recepty ze zniżką. No ale to chyba tylko na kilka opakowań jej sie udawało

reklama
Do góry