reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia przepraszam ze tak napisze ale i ona i brat Twojego są psychiczni pisać takie rzeczy publicznie. A Twój mąż się pięknie odniósł do tego wszystkiego;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
No generalnie to wstawilam obrazek " Teściowo! Nie ucz mnie jak mam wychowywać dzieci. Żyje z jednym z Twoich u mam parę uwag ;) " no i poleciały komentarze jaka to ja zła itp. Nie chce mi się pisać jutro skriny Ci porobić i priv wyślę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

kulcia wlasnie przeczytalam te komentarze. ile on ma lat? zapatrzony w namusie jak w obrazek ehhh. przeciez tam nie napisalas ze to do niej jest. szkoda gadac i szkoda nerwow na taka osobe

zajebiste mamy obecnie lozko z M hehe. materaz na podlodze bo lozko jest zlozone po tym jak po cc polozylam sie i nie moglam wstac bo za miekkie bylo. i spalismy na narozniku ktory dzis pojechal na reklamacje

Kulcia nieźle!! Chyba musi byc bardzo za mamusią ze jej tak broni. No chyba ze to pisała ona z jego konta... No przecież to każdy wiec ze taki obrazek to w formie zartu? :)

Cos mi forum nie dzialalo.
Zostajemy, bo Ada mala, a ja cukrzyce.mialam, ale jest szansa, ze jutro nas wypuszcza.
Ada dzisiaj wazy tyle co wczoraj, wiec jest progres, bo nic nie zrzucila :-)

Ja przez 4 godz mialam cala czterosobowa sale dla siebie, bi trzy ode mnie wypisali. Juz mi dowiezli swieza rozpakowana.

Moja glodomorra spi, wiec i ja zaraz pojde w kime zanim zacznie sie cycek cycek cycek. Ala! Kiedy one przestaja bolec?

Dzieki za odp odnosnie l4, tez tak myslalam, ze wypis trzeba miec, ale u mnie wypisy daja po dwoch trzech dniach. Jutro to ja moge wypis Ady miec co najwyzej

Zyciowa, i jak sytuacja???

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

India ale niewiem czy konieczny jest Twój wypis?? Przeciez w tej dyzurce gdzie wypisują l4 będą wiedzieć ze wychodzisz do domu to mogę wypisać l4. A jak je odbierzesz to data bedzie jutrzejsza wiec wszystko będzie się im zgadzać :) tak mi sie wydaje ;)

reklama
Wypisy daja w sekretariacie bez udzialu lekarza. Nie w kazdym szpitalu chca wypisywac l4, moj ma wizyty u internisty pozapisywane, wiex pewnie do niego bedzie musial.isc.

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Do góry