reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aaa no chyba że. Daj znać tak przy okazji czy mu się udało to l4 ze szpitala czy byl u rodzinnego.

Cos sie forum dzis wiesza...

reklama
Dam znac Viola :-)

Kurcze, nie daja pospac. Dziecko ladnir spi od 5, a od rana lataja po salach. Pierwsza pobudke mialam jak we mnie termometrem zaczela strzelac :-D
Teraz dowiezli kolejna mamusie, po cc, wiec zostalo jeszcze jedno miejsce na sali.
Jakies dreszcze mnie momentami lapia, chyba od cyckow.

Czy Zyciowa sie odzywala po drugim KTG?? Bo ja na spiacego Was czytalam i juz nie wiem czy nie czy ja przeoczylam.

I Adka wita ciocie jeszcze raz
1474954969450.jpg

Wczoraj ja polozna na badanie zabrala i oddala z irokezem na glowie hehe :-) takiego psikusa nam zrobila

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Załączniki

• 1474954969450.jpg
    1474954969450.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 202
Sliczna Ada :D

Tak Zyciowa sie odzywala ze wszystko ok wczoraj.

Moj pojechał zawieźć młodego. Wczoraj wieczorem juz wygladal jak okaz zdrowia i dzis też wiec nie ma co w domku siedzieć.

India pamiętam to ze szpitala ze juz chyba o 6 czy wcześniej mierzyli temperaturę. Masakra jakaś...

Mogliby się wstrzymać trochę do jakiejś ludzkiej pory z tym termometrem :)
Dziewczyny co polecacie na świąd skóry? Tak mnie wszystko swędzi,że mam dość. Uzywam balsamu z palmersa ale nic to nie pomaga. Czego używałyście ?

Hej Adrianko piękna ;*
Hej Madziu sliczna;*
Mój dziś w nocy w wózku spał bo inaczej to nie chciał pipek jeden . I nawet się troszkę wyspalam żeby nie powiedzieć ze za mocno hehe; p
Pozderki; *
1474956378205.jpg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Załączniki

• 1474956378205.jpg
    1474956378205.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 174
reklama
Kulcia a wy kontakt macie dobry z bratem meza?
Twoja tesciowa ma dziwne jazdy. Szkoda ze teraz nie ma jak nasrac Wasza psika pod jej drzwiami[emoji2][emoji1]

Witaj Fifi , Ty niegrzeczny chlopczuku[emoji6]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry