reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1474630060032.png
1474630064475.png

Ja robie z tego przepisu:)

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1474630060032.png
    1474630060032.png
    29,8 KB · Wyświetleń: 161
  • 1474630064475.png
    1474630064475.png
    72,4 KB · Wyświetleń: 167
India ale muszę znieść. .. bo była tragedia... oni zamierzają robić tu jeszcze cały przyszły tydzień. .. mieliśmy szafy jeszcze zrobić żeby z kartonów wyjść. .. ale mi zostanie tylko kilka dni... porażka. musze się spakować. .. poprac jeszcze małego rzeczy, poprasowac. .. pościele i narzuty wyprać po tym remoncie... nie mowie o samym sprzątaniu. .. chciałam okna pomyc. ..tą sypialnie przygotować ładnie. żeby było świeżo i czysto :( nie ma opcji ze zdążymy ze wszysykim :(
jeszcze biorąc pod uwagę ze ja ledwo coś porobie i sapie od razu i plecy mi siadają :(
tak mnie to wkurza ze płakać mi się chce...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Współczuje kochana. Nie wiem jak moge Cie pociezzyc, w sumie jedynie tym ze pozniej efekt bedzie zniewalajacy.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Życiowa dasz rade wierze w Ciebie;)

Aniuu jeszcze chwila i wszystko co złe minie i będziesz się cieszyła brzusiem; )

Marysiu ale mi smak narobilas hehe a jedyne co mam z tego przepisu to wiórki kokosowe i zapach migdałowy haha;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Anka - W H&M sa rzeczy nie drogie i ładne ! Ja zawsze tam dzieciom wszystko kupuje albo w Zara

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

OlaMagda to muszą się ceny nieźle różnić. .. w h&m kurtki kosztują około 100zl w zarze jeszcze więcej. .. a niestety polskie zarobki tez różnią się od innych krajów. ..

Ja mam nadzieje ze Marysia w tym roku pochodzi w zimowkach z tamtego sezonu jeszcze...
a na teraz ma kurtkę z lidla i jest super. ogólnie tak nagle temp spadła. .. jeszcze w tamtym tyg w krótkim rekawku chodziła a teraz do przedszkola musi mieć bluzeczke i kurtkę bo jest normalnie zimno. .. ja sama chodzę w bluzach i narzucam kurtkę na wierzch. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Anka - W H&M sa rzeczy nie drogie i ładne ! Ja zawsze tam dzieciom wszystko kupuje albo w Zara

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10
H&M tak ale bluzeczki, leginsy itp. Tak jak pisze życiowa kurtka w H&M srednio 120-140zl niby to nie duzo na kurtk ktora zaklada do sklepu, na plac zabaw i na spacer to dla mnie przesada.
Ja jestem fanka Reserved, moja corka w 70% ma na sobie reserved. Oczywiscie kupuje na wyprzedaży bo tez kocham wyprzedaże :)

W styczniu kupilam jej kurtkę zimowa w Smyku ze 140 na 60 i napewno bedzie teraz dobra wiec zimowke mam z głowy

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry