reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka laski;)

Doraaa gratuulacje kochana ;* piękna kreska z dnia na dzień będzie coraz mocniejsza;*

Kulcia piękny Ignaś ;*

Olcia jaka księżniczka słodziutka;*

Była wczoraj u nas położna z doktorka i kurde nie miały wagii; / A chciałam wiedzieć ile mały waży . No ale tak to nie mają żadnych zastrzeżeń.

Czekam aż ten kikut mu w końcu odpadnie kurde mac. Bo chce mu takie dresy fajne nakładać a będzie mu to cisnac.

Jestem taka zła . Place za węgiel przez cały rok a oni nie wiem na co czekają zamiast grzać. W nocy jest po 7 stopni zimno a ja muszę grzałka grzać bo sama marzne a co dopiero dziecko.
Taki jest pojebany ten blok w którym mieszkam ze głowa mała.

Nie chciał się ustawić do zdjęcia na szybko bo głodny był hehe ;p
1474619120995.jpg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Załączniki

• 1474619120995.jpg
    1474619120995.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 184
reklama
No a mi teściowa rozjebala farelke i nie chce oddać kasy. ***** 160 zł w błoto poszło bo jej było zimno a ma ***** kominek i ciężko jej napalic. Nigdy jej nic już nie pożyczek.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Raz dziennie zawijam czasem dwa, ale podkladam ceratke jak spi.

1474619495943.jpg

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1474619495943.jpg
    1474619495943.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 195
Ale macie słodziaki :-) !!!

A ja nie słyszałam o akcji z żywcem, a też lubię, ale kupujemy jakąś kranówę z biedronki w baniakach.

Jezu nie dawajcie zdjęć wody bo karmie i pić mi się chce!!!

Igi bardzo dużo sika bo nie robi często kup wiec u mnie by nie przeszło. Zresztą leniwa jestem. Hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę się zorganizować jakoś z tym praniem... robotnicy w domu... a ja muszę wszystko posegregowac jakoś i wyprać. .. i najlepiej od razu wyprasowac i schować do worków żeby się nie kurzylo. czuje się zablokowana przez ten durny remont u juz wiem na bank ze sama nie dopilnuje wszystkiego juz bo nie zdążę. .. a malować sypialnie mój chyba będzie jak pójdę do szpitala... znając życie jak wrócę nabuzowana hormonami to mi się nie będzie podobało :/
ale marudze. .. to też mnie wkurza[emoji14]ale siedzę caly dzien zamknięta w zakurzonym pokoju jak debil. ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę się zorganizować jakoś z tym praniem... robotnicy w domu... a ja muszę wszystko posegregowac jakoś i wyprać. .. i najlepiej od razu wyprasowac i schować do worków żeby się nie kurzylo. czuje się zablokowana przez ten durny remont u juz wiem na bank ze sama nie dopilnuje wszystkiego juz bo nie zdążę. .. a malować sypialnie mój chyba będzie jak pójdę do szpitala... znając życie jak wrócę nabuzowana hormonami to mi się nie będzie podobało :/
ale marudze. .. to też mnie wkurza[emoji14]ale siedzę caly dzien zamknięta w zakurzonym pokoju jak debil. ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Masz pełne prawo, żeby marudzić. Ja już nie raz pisałam, że tego remontu to bym psychicznie nie zniosła. Podziwiam!!!

India ale muszę znieść. .. bo była tragedia... oni zamierzają robić tu jeszcze cały przyszły tydzień. .. mieliśmy szafy jeszcze zrobić żeby z kartonów wyjść. .. ale mi zostanie tylko kilka dni... porażka. musze się spakować. .. poprac jeszcze małego rzeczy, poprasowac. .. pościele i narzuty wyprać po tym remoncie... nie mowie o samym sprzątaniu. .. chciałam okna pomyc. ..tą sypialnie przygotować ładnie. żeby było świeżo i czysto :( nie ma opcji ze zdążymy ze wszysykim :(
jeszcze biorąc pod uwagę ze ja ledwo coś porobie i sapie od razu i plecy mi siadają :(
tak mnie to wkurza ze płakać mi się chce...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
India ale muszę znieść. .. bo była tragedia... oni zamierzają robić tu jeszcze cały przyszły tydzień. .. mieliśmy szafy jeszcze zrobić żeby z kartonów wyjść. .. ale mi zostanie tylko kilka dni... porażka. musze się spakować. .. poprac jeszcze małego rzeczy, poprasowac. .. pościele i narzuty wyprać po tym remoncie... nie mowie o samym sprzątaniu. .. chciałam okna pomyc. ..tą sypialnie przygotować ładnie. żeby było świeżo i czysto :( nie ma opcji ze zdążymy ze wszysykim :(
jeszcze biorąc pod uwagę ze ja ledwo coś porobie i sapie od razu i plecy mi siadają :(
tak mnie to wkurza ze płakać mi się chce...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Pierwsze co bym zrobiła to właśnie poprała, poprasowała i spakowała się. Resztę mąż da radę ;-)
Ty teraz powinnaś odpoczywać przede wszystkim i zorganizować się do porodu. Reszta nie zając, nie ucieknie, a może zaskoczyć Cię sytuacja i będziesz musiała szybciorem do szpitala gnać. Wtedy chaos, panika i połowy rzeczy nie spakujesz (wiem, że masz blisko od domu do szpitala, ale mimo wszystko wewnętrzny spokój i opanowanie najważniejsze).

Do góry