reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

H&M tak ale bluzeczki, leginsy itp. Tak jak pisze życiowa kurtka w H&M srednio 120-140zl niby to nie duzo na kurtk ktora zaklada do sklepu, na plac zabaw i na spacer to dla mnie przesada.
Ja jestem fanka Reserved, moja corka w 70% ma na sobie reserved. Oczywiscie kupuje na wyprzedaży bo tez kocham wyprzedaże :)

W styczniu kupilam jej kurtkę zimowa w Smyku ze 140 na 60 i napewno bedzie teraz dobra wiec zimowke mam z głowy

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w wakacje trafiłam w smyku na przecenione kurtki i też kupiłam za 60 zł taką jesienno-zimową.

reklama
Ja mam na szczęście kumpelę która ma synka 4 miesiące starszego od Filipa a jest trochę większy i zawsze od niej mam ciuszki tzn. odkupuje bo ona mu głownie firmówki kupuje a sprzedaje w bardzo dobrym stanie. Teraz kurteczkę na jesien z H&M kupiłam od niej za 30zł a jej mały miał ją na wiosnę kilka razy na sobie :)

Ale z Amelką już tak dobrze nie będę miała bo ona córeczki nie ma ;)

Kulki kokosowe super apetyczne, może po weekendzie zrobię :)

Jadę po małego do przedszkola.

MałaMi powodzenia! :)

Dziewczyny dzięki:) Jesteście mega pozytywne :):):):) Gdyby nie wy to bym chyba poważnie nie potraktowała tego testu. Ja jedna a potem druga potwierdziła, że widzi kreskę to zaczęły mi się ręce trząść. Nie wiem jak dojechałam do pracy bo w takim stanie to chyba lepiej samochodu nie prowadzić:)
pierwsze co zrobiłam jak wróciłam do domu to sprawdziłam czy ta kreska nie zniknęła ;)
Kulcia dzięki za dodanie zdjęcia bo ja nie ogarnięta dziś jestem.
India pij tą cole cała nawet:-D
Anka mam nadzieję że będziemy se w mdłościach wspierać. Ja w poprzedniej miałam 24 godz na dobę mdłości.
Życiowa dawaj to prasowanie bo muszę się czymś zająć. Współczuje remontu na tym etapie ciąży
Ale wy tu wszystkie jakoś ta remontowo przez ciąże przechodzicie...:D muszę coś wymyślić :p

Mam jednego lidla, gdzie jest w miare spoko kultura,ale to musze do niego dojechac. Jak byly softshele to na luzaku kupila Radkowi z samego rana a wracajac z pracy w tym samym kupilam jeszcze kolezance :-)
Ale fakt, do swojego bym sie nie odwazyla jechac :-)

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Dora, my sie strasznie cieszymy Twoim pozytywem i bedziemy sie cieszyly jak glupie przez kolejne 9 ms z Toba :-) !!!!

TP 12.10

A coli sie juz napilam. Teraz jestem w drodze do lekarza, jak od niego wyjde to zjem jeszcze jakas tlusta kanapke w maku :-D wszystko za zdrowie Waszych fasolek!

TP 12.10

reklama
Do góry