reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1474615419941.jpg

Kocyk nie tetra :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474615419941.jpg
    1474615419941.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 202
reklama
No wlasnie ja tez mialam pisac o tym ale akurat mialam telefon.... uwazajcie z tym żywcem.

Do otulania to tez sa specjalne otulacze ale tez kosztują. Ja Toske probowalam otulac ale nie dało rady. Ona od urodzenia byla taka "rozwalona" i majac tydzien spala rak roczniak. Jedna reka tu druga tam :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia chodzilo mi zamiast pampersa:D

Mala tak ogladalam wiadomosci. On mial mocno gazowana 0,5 z produkcja kwietniowa. Ja zaraz moja sprawdze.

Ola piekna Milka, dorodna z niej kobita[emoji12]

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Dziewczyny ten żywiec to ten mocno gazowany (żywioł żywiec zdrój) w pół litrowych butelkach. Według producenta inne ich wody są "czyste". No i to u mnie w mieście cała ta akcja.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

11 sztuk wody źródlanej z zabezpieczonych przez policję butelek pochodzi z partii oznaczonej numerem S 08/ 08/08/08:49/3/1 (wyprodukowanej w sierpniu), a 1 butelka - z partii S 20/04/11:04/3/1 (wyprodukowanej w kwietniu). W obu przypadkach wodę wyprodukowano w Mirosławcu. Tę rozlewnię kontroluje już sanepid, policja i prokuratura, która wszczęła śledztwo w sprawie.

Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/news-31-l...ce=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

produkcja z sierpnia. i mojej małej w przedszkolu wszystkie wody żywca wylali. nie patrzyli na serię czy rodzaj bo dyrektor stwierdziła że nie ma co ryzykować. i dobrze.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry