reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia a ty na diecie?

zabieram się chyba za działanie jakieś i idę wstawić pranie. .. przede wszystkim to co do szpitala bo musze się zacząć pakować juz chyba[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie pije gazowanych przy kp, ogólnie bardzo przestrzegam diety. Choociaż smażone jadam :p

Ja też mam widok na Maka ale przed obróbką (czyt. kury, kurczaki :p:p)

Kasia pokarm jest z krwi wiec nie musisz diety przestrzegać :D ja wsuwam wszystko. Cola tez była i cebula i kukurydza i czosnek... spoki [emoji8]

Zjadlam. 3 paczki i nie dobrze mi. Ale to w ramach obiadu [emoji16]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka dobrze mowi - ja tez jadlam wszystko i nic sie nie dzialo. Jak dziecko ma kolki to nawet jak mama ograniczy spozywanie czegos to te kolki przeciez nie przechodza. Przechodza z wiekiem dziecka. Jak zjesz schabowego to nie karmisz schabowym tylko mlekiem

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Otóż to. Kolki są bo układ pokarmowy i żołądek są niedojrzałe. Możesz sobie pozwolić na wyzerke :D trzeba uważać tylko na alergeny , można jeść wszystko tylko obserwuj skórę maluszka czy nie dostaje wysypki jak się najeść np cytrusów albo pomidorów. Ja naet kawusie pije :) lure bo lure ale to zawsze kawa <3

Otóż to. Kolki są bo układ pokarmowy i żołądek są niedojrzałe. Możesz sobie pozwolić na wyzerke :D trzeba uważać tylko na alergeny , można jeść wszystko tylko obserwuj skórę maluszka czy nie dostaje wysypki jak się najeść np cytrusów albo pomidorów. Ja naet kawusie pije :) lure bo lure ale to zawsze kawa <3

weźźź , przez Was teraz zacznę się obżerać :(

A tak serio ja nie chce takich rzeczy jeść nawet dla samej siebie. Muszę schudnąć i pozbyć się rozstępów. Kupiłam już Bio Oil :D

reklama
Do góry