reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia a ty na diecie?

zabieram się chyba za działanie jakieś i idę wstawić pranie. .. przede wszystkim to co do szpitala bo musze się zacząć pakować juz chyba[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie pije gazowanych przy kp, ogólnie bardzo przestrzegam diety. Choociaż smażone jadam :p

Ja też mam widok na Maka ale przed obróbką (czyt. kury, kurczaki :p:p)

Kasia pokarm jest z krwi wiec nie musisz diety przestrzegać :D ja wsuwam wszystko. Cola tez była i cebula i kukurydza i czosnek... spoki [emoji8]

Zjadlam. 3 paczki i nie dobrze mi. Ale to w ramach obiadu [emoji16]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka dobrze mowi - ja tez jadlam wszystko i nic sie nie dzialo. Jak dziecko ma kolki to nawet jak mama ograniczy spozywanie czegos to te kolki przeciez nie przechodza. Przechodza z wiekiem dziecka. Jak zjesz schabowego to nie karmisz schabowym tylko mlekiem

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Otóż to. Kolki są bo układ pokarmowy i żołądek są niedojrzałe. Możesz sobie pozwolić na wyzerke :D trzeba uważać tylko na alergeny , można jeść wszystko tylko obserwuj skórę maluszka czy nie dostaje wysypki jak się najeść np cytrusów albo pomidorów. Ja naet kawusie pije :) lure bo lure ale to zawsze kawa <3

Otóż to. Kolki są bo układ pokarmowy i żołądek są niedojrzałe. Możesz sobie pozwolić na wyzerke :D trzeba uważać tylko na alergeny , można jeść wszystko tylko obserwuj skórę maluszka czy nie dostaje wysypki jak się najeść np cytrusów albo pomidorów. Ja naet kawusie pije :) lure bo lure ale to zawsze kawa <3

weźźź , przez Was teraz zacznę się obżerać :(

A tak serio ja nie chce takich rzeczy jeść nawet dla samej siebie. Muszę schudnąć i pozbyć się rozstępów. Kupiłam już Bio Oil :D

reklama
Do góry