reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ale śliczne dzieciaczki :)

KasiaMarysia mam jeszcze trochę kataru i pokasluje. Mój poszedł odprowadzić Marysie i do pracy z aktem ślubu załatwić.
a co do meldunku to Marysia ma dowód wiec może bez aktu urodzenia się uda ją przemeldowac. .. najgorsze ze nie wymeldowane jesteśmy z poprzedniego miejsca. .. ale ja do innego miasta nie będę teraz jechać a czytałam ze mogą z automatu nas wymeldowac. ..
zobaczymy jak to wyjdzie...
aaaa najgorsze ze musze zdjęcia zrobić[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ale śliczne dzieciaczki :)

KasiaMarysia mam jeszcze trochę kataru i pokasluje. Mój poszedł odprowadzić Marysie i do pracy z aktem ślubu załatwić.
a co do meldunku to Marysia ma dowód wiec może bez aktu urodzenia się uda ją przemeldowac. .. najgorsze ze nie wymeldowane jesteśmy z poprzedniego miejsca. .. ale ja do innego miasta nie będę teraz jechać a czytałam ze mogą z automatu nas wymeldowac. ..
zobaczymy jak to wyjdzie...
aaaa najgorsze ze musze zdjęcia zrobić[emoji14]

U mnie było tak. Mam zameldowanie u mamy w mieście xxxxxx i tam musiałam Magde zameldować. Dostałam akt i pesel i w tym samym dniu pojechałam z tatą do gminy na wsi tam gdzie mieszkam i od ręki Nas zameldowali.

U nas jest namieszane trochę bo mała urodziła się w zupełnie innym województwie ale zameldowana jest przy mnie u moich rodziców :)
pojedziemy zaraz to się dowiemy co i jak.

laski u mnie pada i jest chłodno i się zorientowałam ze nie mam się za bardzo w co ubrać bo w nic się nie mieszczą cieplejszego ...
i mam ostry problem...

Ja kupowałam na ciuszku jakieś ubrania, żeby mieć cokolwiek. W soboty jest po 1 zł u mnie a ubrania można fajne trafić.

Czyżby to już jesień szła? Chyba muszę wyjąć ubrania zimowe ;/

India jak u Ciebie zdrówko ?

Viola i mały poszedł do przedszkola?

Zdrowko ok, tylko Ada cos sie rozleniwila i sie malo od wczoraj rusza i martwi swoja mamusie.

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Hej. Cudne maluchy[emoji5]
My się ogarniamy w domu. ... pogoda typowo jesienna jest. Wczoraj zjadłam trochę ryby wędzonej, taka pyszna że jeszcze mogłabym jeść ale się boję....

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :)

Sliczne dzieciaczki, Igi duży chlop :D

Anka powodzenia w pracy :)

Zyciowa nie musisz sie wymeldowywać ze starego miejsca. Automatyczne zameldowanie w nowym miejscu oznacza wymeldowanie ze starego :) tylko my musieliśmy miec zgodę moich rodziców bo dom jest na nich.

Koniec końców Filip nie pojechał do przedszkola. Ja rano bylam zdecydowana ze go puszcze i powiem pani żeby dzwonila jakby co a moj stwierdził ze lepiej przejść sie z nim do lekarza bo brzydki ma kaszel. No i został i sie teraz bawi. Raz na jakis czas zakaszlę. Na 11.35 mamy do lekarza.

India moze Adzie tak dobrze od rana ze się jej ruszac nie chce :) może poloz sie na boku i policz ruchy?? Powinno byc 10 chyba w ciagu 1,5h

India może przed porodem ? :) niektóre dzieci cichna.

Życiowa ja miałam ten sam problem. Pisałam Ci kiedyś jak z psem wychodzę jak sierota jak padało heheh w japonkach bo syry spuchly.

Ja juz powoli wracam do normalności. Dzisiaj kończę polog. W jedne jeansy się już mieszcze [emoji158]

Kurtki nie zapne bo cycki większe od głowy. Masakra.

Ubranka Igiemu zakładam różnie. Rozmiarówki są tak dziwne , że hej. Od 62 do 74 generalnie [emoji16]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa pogoda?? Piękne słońce, błękitne niebo i 8st!! :/ ziiimno.

Zyciowa ja Ci powiem ze mam tylko kurtkę softshell która normalnie nosilam i w nią sie teraz dopinam. Jeszcze ponoszę ale ile?? No i jedynie adidasy bo na baletki za zimno. Aaa i tez zauważyłam ze tylko dwie czy trzy bluzki z długim mam takie dłuższe za brzuch. A tak to wszystkie takie które brzucha nie przykrywają :/

reklama
No wlasnie nie wiem co tak ucichla, wczoraj tez bez szalenstw. Ogolnie czuje, ze sie rusza od czasu do czasu i wiecie co... Nie mam pojecia w jakiej pozycji teraz siedzi. Ostatnio zmieniala strone brzucha i nie wiem czy znowu zmienila czy nie. W srode mam ktg, wiec zobaczymy czy tetno ok. Na razie nie panikuje, ale wiadomo, kazda z nas woli czuc jak sie maluch rusza niz zastanawiac co sie tam dzieje.

Ja na jesien kupilam sobie w Łebie w diversie super kurtke, bardzo mi sie podobala i dopinam sie w niej ;-) oczywiscie lepiej bede w niej wygladala bez brzucha, ale to ze sie tak rozciaga mialo wplyw na decyzje o zakupie. W poprzedniej ciazy w jesienne dni chodzilam w polarze mojego meza

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Do góry