reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Magnezu można w ciazy do 400 mg na dobę. Wiec zależy ile zawiera Twoja piguła :)

Ja z Ola mam kontakt na fb stały.

Minka uciekła bo ja te starania chyba przerosly, strasznie się zrobiła złośliwa.

Kurde mój mąż to jest też dobry. Wczoraj Igi przesikal mu pampa i dziś. Ja mówię jakim cudem może źle zakłada. Okazało się ze mu się na pleckach zawija i dlatego. I wielka obraza, że mu pokazuje jak bo jest przecież 3 nad ranem i nie jest czas na naukę. A ja mówię to co dziecko ma codzień mieć plecy mokre od sikow i się rozchorowac bo panicz śpiący? Boże , faceci.

A zdjęcie Igiego hmm proszę bardzo. Kasia tez wstaw Magdę :)
1474250049186.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474250049186.jpg
    1474250049186.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 191
Dzien dobry
Dzis mój pierwszy dzień pracy a moja córka poszła spać przed północą..... wstalam ale potrzebuje kawy...dożylnie!

Ja też lykam magnez, narazie dwa asparginy na dzien wystarczają ale jak bedzie trzeba to bede brac wiecej. Trzeba patrzeć na skład. A i nie dajcie sie zawieźć "lepszymi" magnezami bo jest jakiś dla ciężarnych za 20zl i aspargin za 5zl :) to samo z paracetamolem apap 8zl za 8 tabletek albo zwykly za 5zl 20 tabletek :)

Ps. Mój mąż zajmuje łazienkę juz 25 minut.... to juz nie chodzi o to ze chce mi sie siusiu a nie chce mi sie isc na dół ale heloł ja z prysznicem i makijażem max 20minut.... :) :) :)

Milego dnia

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ha Anka no to grubo ;)
Mój to 3 minuty. Zęby umyć , popsikac się i dziękujemy panu.

Kasiu Madzia jakie ma usta pełne! No wyrośnie Ci Angelina [emoji7]

Anka racja z tym magnezem.

Kasia juz coraz mniej w dzień bo widzi i słyszy to się interesuje. Oczy jak 5 zł i patrzy. Na szczęście mam Bujak to go wsadz am i noga pobujam. Nawet przy jedzeniu oczka otwarte i mi się przygląda. Patrzy na włosy i w oczy. W nocy za to śpi ładnie. Nie krzyczy bez powodu tylko miauczy na jedzenie i zmianę pieluszki kolo 00 , 3-4 i 6.30 rano. Nie muszę go usypiac zazwyczaj tylko sam polezy i kimnie. Mądre dziecko ;)

Teraz właśnie zjadł i juz śpi. Wczoraj do 11.30 spał od tej 6 !

1474260680899.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474260680899.jpg
    1474260680899.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 210
Anka, powodzenia w pracy :-)

Dziewczyny, piekne fotki pieknych dzieciaczkow z samego rana :-) takie widoki na co dzien poprosze ;-)

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Kulcia no no, naprawdę spory mężczyzna, na jaki rozmiar ubranka zakładasz? Podobny do Ciebie bardzo.

Magda ma usta po mnie tylko akurat tak otworzyła dziubka :) a ja nie mam jak Angelina :(

Ania powodzenia :) mam nadzieję, że miło Ci minie czas i bezstresowo.

Życiowa najważniejsze, że ślub był udany. Remont szybko zleci :) A jak zdrówko ?

reklama
Do góry