reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka ja tez mam fb :D

Kasia ehh mam dylemat cały czas. Cały dzień bylo ok, prawie nie smarkal i zakaszlał ze dwa razy. Zobaczymy jak nocka...

reklama
Anka nie pamiętam na którym etapie jesteś ale Minka się nie odzywała od ostatniej wymiany zdan. Kiedy to bylo i o co poszlo to juz nie pamiętam :)

Ola to sie udzielala podobno gdzies u innych :/

Ania moze bedzie duża dzidzia:)

Kulcia wstaw Nam zdjecie Igiego.

Mala odpoczelas chociaz troche?

Życiowa jak samopoczucie??

Ola jak u Was??

Nuskaaa ja smarowalam jakas z weza mascia.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

KasiaMarysia ok :)
ciesze air ze jutro rusza remont :)
my idziemy z rana mnie przemeldowac i złożyć wniosek o dowód. ..
prawo jazdy chyba póki co zostawię stare bo to nie takie naglace jest... i nie wiem co z przemeldowaniem małej. .. czy muszę mieć akt urodzenia czy sam jej dowód wystarczy... no nic dowiemy się jutro... a teraz spadam spać bo kręgosłup mnie boli...

a jeszcze napisze tylko ze od kilku dni biorę podwójną dawkę magnezu. .. myślicie że nie zaszkodzi? bo jak brałam 1 tabletkę na noc to straszne skurcze łydek miałam. .. a teraz jest ok...
chyba małemu nic nie będzie co?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia ok :)
ciesze air ze jutro rusza remont :)
my idziemy z rana mnie przemeldowac i złożyć wniosek o dowód. ..
prawo jazdy chyba póki co zostawię stare bo to nie takie naglace jest... i nie wiem co z przemeldowaniem małej. .. czy muszę mieć akt urodzenia czy sam jej dowód wystarczy... no nic dowiemy się jutro... a teraz spadam spać bo kręgosłup mnie boli...

a jeszcze napisze tylko ze od kilku dni biorę podwójną dawkę magnezu. .. myślicie że nie zaszkodzi? bo jak brałam 1 tabletkę na noc to straszne skurcze łydek miałam. .. a teraz jest ok...
chyba małemu nic nie będzie co?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tak:
Magnez kazala mi brac w szpitalu 4 tabletki, wiec nie zaszkodzi.

Mi powiedzieli tak: dziecko musi miec meldunek przy jednym z rodzicow, wiec Marysia ma Twoj meldunek tak? Mi podtrzebny byl akt urodzenia Magdy do przemeldowania siebie i malej.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Do góry