reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej dziewczyny.
Życiowa wszystkiego najlepszego na nowej drodze [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Violu dziekuje super[emoji5] dzis sie ochlodzilo ale to nic[emoji5] pojdziemy do figur woskowych, oceanarium itp. Wczoraj maly szalal z ojcem w morzu a ja nogi moczylam sobie. Jutri chyba powrot szkoda ze tak szybko ale kasy tyle idzie ze szok.... jedzonko pyszne

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noo India to dawaj znać jak sytuacja :)
Widziałam ze dwie pary bliźniaków się chyba urodziny z października juz?? Nie??
A nawet nie wiem jak sytuacja na Baby boom, bo ja na innym forum udzielam się w październikówkach. My też mamy już jedne bliźniaki, teraz czekamy aż któraś z wczoraj/dzisiaj się odezwie :-) Obydwie w prawie donoszonej już (bez jednego dnia chyba).
Mi samej do donoszonej wg suwaczka zostały 4 dni, a wg lekarskiego kółeczka, które nie liczy się z tym że jest rok przestępny - 5 dni!!!!
Viola, a do Ciebie to dociera, że te tygodnie tak lecą????

Życiowa najlepszego :*:*:*:*

Kasia Marysia przytulanki były szansa zawsze jest, ale staram się nie nastawiać juz tyle razy sie rozczarowałam.
@ ma przyjść w przyszły czwartek...
Miłego weekendu

Życiowa spełnienia marzeń na nowej drodze życia kochana;*

O to mój piękny brzuchol, normalnie tylko na plażę. ;p
1474097318113.jpg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Załączniki

• 1474097318113.jpg
    1474097318113.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 157
reklama
Do góry