reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej laski ;)

Aniu wszystko minie zobaczysz;)

Olcia masz rację jeśli masz się męczyć to lepiej karm butla.

Ja póki co małego karmie piersią i się ładnie najada . ;)

Piecze mnie z lewej strony ten szew I mam wrażenie jakby tam była taka dziurka jak ten brzuch trochę do góry podniose. W środę mam wizytę to mu powiem o tym.

Póki co odpukać mam dziecko grzeczne i daje odpocząć ;)

Pozdrawiamy cioteczki;*
1474048828275.jpg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Załączniki

• 1474048828275.jpg
    1474048828275.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 167
No kurde Nadziejka Twój syn to jak Twój facet z buzi !!

Ej tez masz taki fałd na brzuchu? Mnie został taki , że bliznę zakrywa! Mnie też piekło z lewej a teraz już zagojone. Kiedy masz położna?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A Ja Mam brzuch jak w 4 miesiacu ciazy [emoji38][emoji38][emoji38]ale schudłam 12kg jeszcze 8 zostało [emoji1376][emoji1376][emoji1376]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

Ahh dziękować dziewczynki;)

Kulcia to dobrze ze podobny chociaż nie będzie się wahał czy to jego hehe ;p

Ja schudłam 14 kg. Brzuch mam tak paskudny ze szkoda gadać i jak stoję to ten brzuch mi tak zwisa i faktycznie zakrywa ta bliznę. Mam nadzieje ze to jakoś jeszcze spadnie mi ;)

A dopiero w poniedziałek jadę deklaracje podpisać żeby małego do ośrodka zapisać i od razu się z położna umowie na wizytę wiec pewnie gdzieś tez w następnym tyg .;)
W ogóle ta skóra ba brzuchu taka ciemna jakby jakąś brudna była a te rozstępy jak dotykam to okropienstwo ale dobrze ze dzieciątko jest ;)

A Twój Kulcia jak oglądam zdj to mi się znowu do Ciebie taki podobny wydaje ;)

Mały po kąpieli spał 4 godzinki a teraz kiedy mi się chce spać to on głodny i dawaj mu jeść i nie myśli zasnąć hehe no ale co poradzisz ;)

No dziewczęta pokazujcie ciotce te swoje pociechy troche;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
India po prostu bardzo dużo obowiązków mam w pracy i chyba mi się pms zaczyna bo wszyscy mnie zaczęli wkurzac byle do poniedziałku mi przeszło.
Anka hormony strasznie mieszają z nastrojem Ty w domu siedzialas jakiś czas, tak mi się wydaje a teraz ta praca i ciąża i może to wywołuje stresik i poczucie beznadziejnosci.
Nadziejka Fifi słodki jest. Buziaki od ciotki
Kulcia mi też się wydaje ze Igi do Ciebie podobny.
Marysia udanego weekendu z P i Madzia
Życiowa to sos ten ślub ?
Czarnuszka to chyba na miesiąc miodowy pojechała bo się nie odzywa i nie wiadomo czy @Przyszła czy nie ?
Zoska jak się czujesz?
Dzwoneczka dawno nie było. ..

Do góry