reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka. My siedzimy na plazy tzn moj sie opala ja robie soba cien mlodemu bo zasnal nam na kocu[emoji5][emoji5][emoji5] super pogoda troche wieje ale jest cieplo.
Aniy sernik ba zimno mmmm

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ANKA -uroki ciazy :-) u mnie tez to była czwarta ciaza :-) juz za mną :-) ale ja osobiście pamietam ze w tej co poroniłam było całkiem inaczej , zero mdlosci i wypadały mi włosy ...
A tej miałam mdlosci so 3 miesiąca takze powodzenia [emoji38]... Ale warto :-)
Ja ci przepisy na ciasto niw dam bo kiepski Ze mnie cukiernik ale jezeli chodzi o Dania to pytaj i polskie i francuskie :-)
My juz w domku mała spała tej nocy od 24h do 7h30 rano [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1376] takze fajnie sie zaczyna ale za długo pewnie nie potrwa [emoji38][emoji38][emoji38]
Z karmieniem dam sobie spokój chyba Za duZa presja i bol , jest mi bardzo przykro mam cienkie kanaliki i bedzie cieżko powiedziała położna . No cóż nie każdy do tego stworzony [emoji853][emoji853][emoji17][emoji17][emoji27][emoji27]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

Ola dzieci na mm tez sa zdrowe i silne. Ja sie miesiac z moim meczylam mimo ze mialam mleko pozniej prawie 2 odciagalam i dawalam z butli potem dalam sobie spokoj bo to byla meczarnia tak odciagac

1474029385757.jpg

Pozdrawiam [emoji182]

Załączniki

• 1474029385757.jpg
    1474029385757.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 188
Olcia, masz czerpac radosc z macierzynstwa a nie heroicznie znosic bol. Sztuczne mleko nie robi dzieciom krzywdy.
Ja bede karmila jak dam rade, ale nie jest to cos co musze robic. Dla wielu mam karmienie piersia jest piekne, a we mnie to takich uczuc nie budzi, jesli chodzi o mnie to nawet wolalabym karmic butelka....

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Olcia, masz czerpac radosc z macierzynstwa a nie heroicznie znosic bol. Sztuczne mleko nie robi dzieciom krzywdy.
Ja bede karmila jak dam rade, ale nie jest to cos co musze robic. Dla wielu mam karmienie piersia jest piekne, a we mnie to takich uczuc nie budzi, jesli chodzi o mnie to nawet wolalabym karmic butelka....

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10
Kochana przed porodem mialam mieszane uczucia ale po porodzie wszystko sie zmienilo. Nie wicie jak zaluje ze aspiratorka do nosa nie kupilam

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Tak, te pierwsze tygodnie to najlepiej solą tylko i nie ingerować niczym, no chyba, że rzeczywiście się bardzo zapcha, bo po prostu istnieje ryzyko, że śluzówkę się za bardzo podrażni. Ale kup ten aspirator jak najbardziej, bo przyda się :D szczególnie, że już Cię to nie odpycha

Do góry