reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej Dziewczyny ;)

Anka_32 to czekamy razem z Tobą ;) ja trafiłam do szpitala 6t4d o ile dobrze pamiętam to lekarz tylko mówił że jest zarodek i "wątpliwa" akcja serduszka, a dwa dni później mój prowadzący miał dyżur i na usg już pięknie biło serdunio ;)
Z ciastem nie pomogę, bo mało piekę ;p choć dzisiaj planuje Karpatke ;)
Ale sałatka to np. Sałata lodowa, pomidor, ogórek świeży, może być papryka, kukurydza (ja robię zawsze prosta wersje) do tego dresing jak do greckiej, serek kanapkowy (w biedrze kupuje taki słony) I do tego prażony słonecznik ;)
Zajadam się jak głupia i to jeden z moich ciążowych smaków ;)

Ja dzisiaj mam nerwa od rana (tak wiem, ostatnio często tak mam ;p) chociaż dziś to moja teściowa przyszła jest tego powodem...
Umyłam okno w kuchni, bo już nie mogłam na nie patrzeć a zanim mojego pogonie do okien to trochę minie. Zaraz obiadek będę ogarniać, warzywka już się robią bo dzisiaj wymyśliłam sobie rybkę po grecku mniam ;)
A później planuje kolejna komodę wysprzątać i przejrzeć co niepotrzebne albo wyrzucić albo wystawić za grosze ;)

Miłego dnia ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja czekam na synka az skonczy zajecia i idziemy ze mna do internisty. Wezme recepte na paski jak mi da... Bo badanie mnie chyba nieaktualne, bo kaszel i bol zatok przeszly :-)

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Do góry