reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zosia wez nospe, dziala rozkurczowo i obserwuj czy nie plamisz.

Zyciowa bylam wczoraj zalatwilam pesel i zameldowanie. Ja juz mam wszystko zalatwione

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Wychodzimy do domu , tak sie cieszę !!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]nic z wami nie pisze bo od wczoraj nic tylko płacze , zamknięta w pokoju , mleko nie idzie itd ...
Ale juz widze siarkę i juz mam twarde cycki [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji182][emoji182][emoji182]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

Anka jedz dzis, będziesz spokojniejsza a tak jeszcze 1,5tyg byś musiała czekać. Tez będę trzymać kciuki żeby serducho juz bilo :D

Ola! Super ze widac siare, mleczko sie pojawi zobaczysz a jak pójdziecie do domu to juz w ogóle będziesz odprężona i spokojniejsza :)

Ola super! Polozna mi powiedziala ze jak sie mysli o czyms przyjemnym to sie kanaliki odblokowuja:)

Ania ja tez trzymam kciuki za [emoji173][emoji173][emoji173]

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Kasia a skoro pracujesz w przedszkolu to mam takie pytanie- myślisz ze powinnam odbierać go jak do tej pory, twardo o tej 14.30?? Czy skoro tak tęskni to na jakis czas zacząć odbierać go wczesniej?? Jak to wygląda ze strony przedszkolanek??

Viola jak go zaczniesz tak odbierać bez konkretnego powodu raz na czas wcześniej to będzie jeszcze gorzej. Już sam wtedy mały nie będzie wiedział o co chodzi. Najlepiej zawsze odbierać dziecko w miarę o tej samej porze wtedy ma jakiś ułożony rytm dnia i wie,że mama przyjdzie o tej godzinie co zawsze. Wiadomo na początku jest trudno. Musi się przyzwyczaić. Ale jeśli nie chcesz żeby tak się męczył i płakał i czekał na Ciebie to to jest jedyne rozwiązanie. Wiadomo,że są sytuacje gdy idziecie do lekarza czy gdzieś wyjeżdzacie wtedy rano czy dzień wcześniej wytłumacz mu ,że przyjdziesz o innej porze bo... :)

Do góry