reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Boje sie dziewczyny. Kurde ze wczesniej tego nie sprawdzilam. Mam nadzieje ze to sie wchlonie.

Kulcia a majty Ci nie przeszkadzaly? Mam wrazenie ze zwijaja mi sie przy tej ranie.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Byłyśmy z Tosia u dentysty na kontroli i mała ma ładne ząbki i jak narazie mi też nic nie grozi (oodpukac...) i dentystka opowiadala mi o kobiecie która 10 lat starala sie o dziecko i az wreszcie powiedziała dosyć. Pogodzila sie z myślą że dzieci nie będzie. I po jakimś czasie zaczęła czuć cos w brzuchu i poszla do lekarza i okazalo sie ze jest w 6 miesiacu ciazy! Normalnie miala okres przez 4 miesiace a pozniej nie przejmowala sie ze nie miala przez 1,5 miesiąca. Fajna historia :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ania az nie prawdopodobne:) ale tak podobno jest jak sie odpusci.

Kulcia zaraz zaczne bez chodzic bo nie mam siatkowych juz.

Nie dostalam sie do lekarza.
Zalatwilam tylko wniosek na kosinakowe. Brakuje mi dokumentow Pawla z 2014/2015 roku umowy i swiadecyw:/

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Jak ja latwilam becikowe 3 lata temu to Pan z urzędu śmiał sie ze jest tyle zalatwiania jakbym co najmniej miala dostawac te becikowe przez 5 lat. Ale pamietam dostalismy wtedy 2 tysiace bo gmina miala swoje becikowe czy cos takiego :)

Jak ja latwilam becikowe 3 lata temu to Pan z urzędu śmiał sie ze jest tyle zalatwiania jakbym co najmniej miala dostawac te becikowe przez 5 lat. Ale pamietam dostalismy wtedy 2 tysiace bo gmina miala swoje becikowe czy cos takiego :)

No tak. Wszystkie swiadectwa pracy a nawet swidectwa ze szkół. Teraz to nie wiem czy to potrzebne

reklama
Do góry