reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola kochana tak jak pisza tu dziewczyny. Prysznicem oblewaj pierś delikatnie. Jesli nie będzie schodziło mleko to po prysznicu nachyl się . Mi wtedy kapie po kolanach :p

reklama
1473961736463.jpg
po tygodniu

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473961736463.jpg
    1473961736463.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 196
Dziewczyny a czy ktoraś z Was miała problemy z tarczycą? Wyszło mi lekko podwyższone tsh i muszę iść do endokrynologa. zastanawiam się jak taka wizyta wygląda? Może to pytanie wyda Wam się głupie ale czy on jakoś przez gardło zagląda też? Panicznie boję się takich rzeczy po tym jak kiedyś przy zatruciu wpychali mi taką rurkę przez gardło.

Niczego Ci nie wepchnie :-) sprawdzi wyniki i pewnie wymaca szyje... Ja mialam ze 2-3 lata temu nadczynnosc i od tej pory chodze na kontrole, dwa razy macal mi szyje, raz zlecil USG, a tak to co miesiac TSH i FT4 badam

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Hej Dziewczyny ;)

Życiowa super, że już wiesz kiedy będziesz synka tuliła ;) teraz to tak odliczanie od porodu do porodu i nie zdążę się obejrzeć a mój termin przyjdzie hehehe ;) piękna sukienka dla Marysi ;) I trzymam kciuki za rozmowę o pracę Twojego (prawie) męża :D

OlaMagda Kochana głowa do góry, ważne że się starasz karmić piersią i trzymam kciuki żeby się udało ;) Nie mam pojęcia jak to jest więc nic mądrego nie powiem, ale wierzę, że dasz radę ;)

MałaMi udanego odpoczynku ;D

Kasia2310 mi wyszło w okolicach 7 tc tsh 4,31 od razu gin mi dał euthyrox 25 i zalecił wizytę u endokrynologa. Endokrynolog zrobił mi usg tarczycy, przeprowadził wywiad czy kiedykolwiek miałam problemy z tarczycą itp. Przepisał większą dawkę euthyroxu, witaminy polecił jakie brać (z jodem w składzie) i do tego witaminę D. Kolejną wizytę mam 26.09 i mam na nią zrobić wyniki dodatkowe (tsh, ft3, ft4 i chyba aTPO) i zobaczymy czy się zmniejsza, czy trzeba zwiększyć dawkę itp ;)

Anka_32 trzymam kciuki Kochana za serduszko ;) Daj znać po wizycie ;)

Mi dzisiaj dzień zleciał mega szybko. Posprzątałam, obiadek ogarnęłam, później Mój wrócił do domku i zjedliśmy obiad, pojechaliśmy na zakupy, do przyszłej teściowej i jak wróciłam to było koło 19 i już nic mi się nie chce ;p I trochę mnie brzuch boli, w sensie podbrzusze ale jest do zniesienia i nic innego się nie dzieje więc nie panikuję ;)
Wreszcie kupiłam sobie bio oila bo już nowe rozstępy zauważyłam chociaż nie wiem czy to coś da ;p
A wczoraj z mamą moją siedziałyśmy chyba z 4 godziny nad spodniami, ale udało nam się przerobić na ciążówki ;)
W przyszłym tygodniu jeszcze jedne przerobimy i może mi starczy na jakiś czas ;)

Miłego wieczorku ;*

reklama
Do góry