reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi - to Cie bratowa zrobila... Nie ma co.
Marysiu, slyszlalam ze puchniecie nog to czeste po cc

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
India nawet nic nie mow.....
Dzieci nie maja, ona nigdy nie pracowala tzn byla pol roku na stażu tylko niby szukala pracy ale taj zeby nie znalezc... szkoda gadac. W domu tez srednio z pomoca. Rodzicow teraz nie ma to ja mam w dupie wszystko i ona musi juz robic bo jak sa to ja robie wiekszosc....
Szkoda gadac.
A jak zdrowko dziewczyny?

MalaMi, z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciach.

Ja sie czuje lepiej niz wczoraj, ale zoladek mam nadal obolaly i czuje sie oslabiona. Ide Radka do szkoly zaraz zaprowadzic, jak wroce pewnie sie poloze.
Mam juz dosyc tych upalow....

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Ja za 1,5h do gina. wstawiłam właśnie sobie ziemniaki na obiad. Filipa z przedszkola odbierze dziś moja siostra bo mój na fuchę już rano pojechał. a ja akurat mam wizytę.

MałaMi no to nieźle, bratowa chyba na złość ci robi...

India najważniejsze że już lepioej sie czujesz :) Żołądek osłabiony no bo wczoraj takie skurcze to ma prawo :)

Ja też już nie chce tych upałów... a do lekarza jadę 40km moim fiacikiem bez klimy :/

hej hej
ja się czuje chyba lepiej dzisiaj... katar mam ale gardło opuściło.
Moje dziecko wyblagalo mnie żeby iść do przedszkola. .. katar jej zelzal. powiedziałam pani ze go ma i żeby dzwoniła jakby co to w ciągu 10min ją odbiorę.
byłam w szpitalu nic nie załatwiłam.
w środę idę priv lekarza pracującego w szpitalu i powiedział ze mi wystawi wszystko co potrzebne do ustalenia terminu wiec się nie będę już stresować tym...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkim gratulacje :) ja czekam na wizytę pierwsza u ginekologa zapisałam sie na poniedziałek zeby nie było za wcześnie :) w weekend wszystko było dobrze :) dzis znów trochę brzuch jak na okres mnie boli i zaczynaja piersi a brodawki to jakbym miała rany otwarte tak szczypią :( mam nadzieje ze mój test nie mylił sie i te dwie kreski to prawda :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry