reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Uuu kocham Kiciusie ;)

Nuśka dobrze ze to z tyłu ząb . Moja koleżanka jak pojechała do pracy do Szwajcarii to złamała jedynkę na pół jak jadła pizze i przyklejala ja na corege bo stwierdziła że szkoda jej pieniędzy na tamtych dentystów i zrobiła go dopiero po miesiącu jak zjechała ;p

Tak sobie myślę że jak to jest ze w jednych szpitalach pytają czy kobiety chcą znieczulenie przy porodzie a w drugich nie i baba ma się męczyć. Głupie to jest wszystko. Niby ten sam kraj a wszędzie inaczej.

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

reklama
Anna25 skad ja znam takie gadanie ojca[emoji36]
Chociaz kurde jak przyjechalam po pogrzebie to cos inaczej sie zachowuje, az dziwne...
Moze Twoja mala chciala Cie pocieszyc tymi kopniakmi.

Nuśkaaa a skurcze są i przechodzą. Czasem cieżko określić czy sie skurcz zaczyna czy nie.
Ja sobie chwale leginsy z Pepco tylko te dlugie,bo te krotkie to kiepskie maja. Szybko sie znoszą.
A bulke z czym jadlas?

Nadziejka jak wypelniasz plan porodu to masz miejsce na znieczulenie. Moze po prostu nie zaznaczyly ze chca.

India super, ze balkon skonczony. Rach ciach i po bolu :) mozna sie opalac :)

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Marysiu u mnie nie ma żadnego planu porodu. Nie dają znieczulenia i koniec. Nawet położna mówiła ostatnio żebym się nie nastawiala bo niestety tak to już w naszym szpitalu jest.

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

Nadziejka w wielu szpitalach niestety nie ma dostępnego znieczulenia ani gazu ani nic. po prostu. to chyba wynika z limitów NFZ. nie przeskoczysz tego ;)

planu porodu tez nie miałam. ale nie wiem czy w 2011 to funkcjonowało w ogole[emoji14]bo dopiero się słyszało o pomysłach na nowelizację dotyczące porodów. ale na szkole rodzenia juz mówiono o ochronie krocza na przyklad czy właśnie o tym ze lewatywa jest na życzenie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka wszedzie jest. Sciagnij sobie na rodzicpoludzku.pl :) i znieczulenie jest refundowane podejrzewam. Zapytaj jej niby dlaczego nie dostaniesz.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

No wiem ze obiecywałam na dziś :-/ a tu nic :-( pewnie wstawię sie w poniedziałek na termin i dadzą mi globulke na wywołanie każą chodzic po korytarzu i czekać na skurcze [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji4][emoji4][emoji4][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Nadziejka - No wlasnie to jest dziwne jeszcE w Polsce , ze co szpital to inny. Tu wszędzie daje sie znieczulenie jak tylko masz 3cm rozwarcia to odrazu przychodzi anastazjolog , i bez boli sobie czekasz az bedzie na 10cm

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Do góry