reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
widzę i jest lżej troszkę tak jakby :)

Mamakulka oj uwierz mi ze tutaj te tapety kładł ktoś z fantazja. .. są trzy warstwy ich a na koniec jeszcze ktoś je pomalowal o_O

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie praca na balkonie wrze. Rano zaprowadziłam Radzia do szkoły, później byłam na badaniach krwi, a teraz siedzę w domu, a pan fachowiec męczy się z balkonem.
Nawet po Radka nie pójdę do szkoły... wróci z tatą kolegi mam nadzieję.

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem do niedzieli będę miała zrobiony balkon. Nawet nie wspomnę ile wczoraj zostawiliśmy hajsu w castoramie :/ Cieszę się, że mój balkon ma tylko 5m2.......

India - a co dokładnie robisz na tym balkonie ? Masz jakieś zdjecie ? Czy projekt ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Ola, plytki nam sie zaczely ruszac i musimy zmienic, M. zerwal, a fachowiec musi skuc klej, wyrownac, polozyc hydroizolacje i nowe plytki.... To nie tak, ze chcielismy wyremontowac tylko musielismy zeby zima jeszcze bardziej nam nie zaszkodzila :-/ niestety Ci co robili te balkony ( od dewelopera) zrobili fuszerke.... na odwal sie. i tak 6 lat to wytrzymalo.
pozostalo zbierac kase na kolejny remont balkonu ( mam nadzieje, ze nie wczesniej jak za 10 lat).... Podobno lepiej klasc drewno niz gres

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Jezu ja bardzo żałuję , że nie mam tu balkonu.

India kiedyś Cię odwiedzę albo pójdziemy na kawę w Warszawie. Mamy tam rodzinę o kumpla bardzo dobrego. Dziadkowie się właśnie przenoszą do Pruszkowa bo sprzedali dom ale kumpel mieszka w centrum. Musimy jechać bo kupili mieszkanie i jie widzieliśmy jeszcze :)

A mi żal dupe ściska bo jest mój ulubiony festiwal a mnie nie ma na nim. A napilabym się piwerka; ) może jutro rano na 3 h pojadę z moim synkiem żeby się w towarzystwo wpasowal :D jeśli pogoda dopisze. Z rana koncertów nie ma muzyki nie walą wiec można zobaczyć i się pochwalić potomkiem :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

India - ok ;) a duży masz tem balkon ? Moze przy okazji bys sobie tam cos zrobiła? Jakis kącik ? Stolik czy Półki ?
Ja na tamtym mieszkaniu co sprzedaliśmy miał 8m zrobiłam kącik ze stolikiem a drugi z ławką do leżenia i Półkami :-) i wlasnie wszędzie mieliśmy drewno :-) pomysły podkradlam na aplikacji czy stronie "Zszywka "

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
mam 5 metrów, mamy stolik, krzesełka i doniczki , ale nie korzystamy często, bo od południa do wieczora praży tam słońce

Do góry