reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry Laski ;)
Ja tylko na chwilę przyszłam się przywitać, bo zaraz do mamy lecę.
Później ta przymiarka więc nie wiem jak z czasem będę stała ale postaram się zajrzeć ;)

India mojego brat mieszka w Warszawie i gdybyśmy ślubu nie brali to w listopadzie mieliśmy do niego jechać ;p
Ale w przyszłym roku na pewno odwiedzimy stolicę ;)

Kulcia wolę się nie nastawiać ze szybko Małego poczuje i żeby mnie miło zaskoczył ;) poród to pewne nic przyjemnego ale chcieliśmy dziecko to trzeba to przeżyć ;)

Życiowa miłej zabawy z tapetami i wytrwałości ;)

Brzucho mnie od rana pobolewa, ale to pewnie macica więc nie panikuje ;) poza tym nic więcej się nie dzieje, ale w sumie najwyższy czas żebym poczuła ta ciążę hehehe ;)

Miłego dnia ;*

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia nie wiem czy nadal chcesz kupić tamtą komodę, jeśli tak to kosztuje teraz 175. Nie jest to taka promocja jak wtedy nam się udało, no ale zawsze. Jak ją zobaczyłam to pomyślałam o Tobie.

KasiaMarysia nie wiem czy nadal chcesz kupić tamtą komodę, jeśli tak to kosztuje teraz 175. Nie jest to taka promocja jak wtedy nam się udało, no ale zawsze. Jak ją zobaczyłam to pomyślałam o Tobie.

Gdzie kochana ??? I dziękuję:*

Boszz dziewczyny wybaczcie, że milczę ale pada mi psycha serio. Hormony mi tak walą że szok!

Zyciowa cudny brzuszek. Jakbys pilke połknęła.
Ale trzymacie w niepewności hehe. Czytam Was na bieŻąco , ale sama mam doła. Oczywiście ! Okresu nie ma. Po luteinie za max dwa dni powinnam dostać. Mija 6. A to moje dzisiejsze testy.

Czarnuszka a kiedy wizyta? ja nigdy po luteinie tak szybko nie dostawałam okresu. czasami musiałam brać kolejny tydzień np. i odstawić i czekać np. 10dni żeby @ przyszła

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1472825894634.jpg
1472825897656.jpg
pierwszy rano ale nie na czczo a drugi teraz.

Życiowa ale ja zaczynalam brac akurat od dnia owulacji

Załączniki

• 1472825894634.jpg
    1472825894634.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 165
  • 1472825897656.jpg
    1472825897656.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 162
Do góry