reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska a na kiedy masz termin? Bo my jakos tak blisko mamy. Ja mam koniec stycznia poczatek lutego
To jest nas trzy na zblizony termin [emoji3]
ja wg om 12.02, a wg usg zazwyczaj tydzien wczesniej.
Ruchy juz czuje,raz byl nawet solidny kopniaczek [emoji1]
India,Zyciowa fajne kolorki.Ja najlepiej czuje sie w moich blond [emoji6]
Nuska tak, marzy mi sie corcia przy dwoch chlopaczkach [emoji3] a wczoraj zaczelam nawet zakupy dla corci [emoji1]
to ktora teraz? OlaMagda,Nadziejka czy KasiaMarysia?

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Hej laski[emoji5]
Aniu25 o Tobie pamietam ze mamy termin blisko[emoji5]
Lece zaraz nastawic pranie i do laboratorium na wyniki. Wroce cos zjem i jedziemy z malym i mama do wiekszego miasta bo mam troche spraw do zalatwienia[emoji5] ubezpieczenie i przeglad samochodu (z tym drugim moze byc gorzej bo swiatla mam zepsute w samochodzie i nie wiadomo czemu... zarowki i bezpieczniki sa dobre hehe moze przełącznik sie zrypal....ale moze uada mi sie pana zbajerowac i mi podbije[emoji5] zalezy na którego trafie bo mam 3 tam znajomych[emoji5]
Milego dnia

My dziś mamy usg bioderek.

Nuska po sn zależy jak leży ;) moja mama na czworaka pociskala do dziecka dluugo bo taka spruta była :) Ja po 11 od cc leciałam z koksem. Z perspektywy czasu myślę , że żaden poród nie jest fajny. To nie jest mistyczne przeżycie , nie jest piękna chwila. Po prostu boli. Przy sn najpierw przy cc potem.[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Żadna nie rodzi, czekam i czekam. Ola jutro 3 zbieraj się :)

Ej wiecie co, wszystko mi opadło, godzina prawie 8, wpadłam na fb a tam co "koleżanka" z byłej pracy do mnie jak tam u mnie i czy znalazłam pracę. Nosz kuźwa, nie będę się tłumaczyć, że teraz jest firma,a pracy będę szukać na październik. Napisałam, że założyliśmy firmę i wielokropek. I napisałam co u niej, bo wyjechała do Niemiec, wiec grzecznościowo tak, a ona zaraz co to za firma opowiadaj. No gdybyśmy chociaż miały jakiś kontakt, albo tu jakikolwiek próg zażyłości. To już drugi raz jak na przeszpiegi pisze. Za trzecim razem chyba będę mniej miła i powiem żeby zajęły się własnym życiem. Aaa i oczywiście nie powiedziałam co to za firma, niech ich wyobraźnia popracuje jak są takie ciekawe..

Hejka laski;)
Ja dzisiaj wstałam zjadłam śniadanko i się położyłam zachciało mi się siku i tak mi śluz pociekl ze aż pościel pobrudzilam i musze prac . Nie powiem przestraszylam się trochę ze to wody ale to śluz tak mi leci. A ja wkładek nie noszę ze względu ze miałam częste zakażenia i musze latać majtasy zmieniać co parę godzin. Ale mam leniaaa.

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

Wiktoria , nuska - ja gotowa z walizkami takze czekam :-)
Narazie nic ,wieczorami i w nocy boli brzych jak na okres , i tyle . Teraz mam mdlosci straszne. A to przyjdzie nagle tak zawsze :-) wiec siedzę jak na szpilkach .
Z moim sie rano pokłóciłam bo juz takie napięcie , bo nie spałam cała noc i on tez bo wstawałam 50 razy i sie budził , No i wkurw o byle co :-(((

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Ola no jest zupełnie inny niż miałam przy córce taka piłka właśnie :)

wczoraj mój robił mi fotę swoim tel i całe ciało miało normalny kolor a brzuch miałam siny. .. jakby ktoś go dokleil. .. i jak tak patrzę to naprawdę koloryt ma okropny... przez żyły chyba bo cały w nich jest... nie sądziłam nawet ze na brzuchu tyle ich jest[emoji14]a wychodzą mi aż na pośladkach. ..
biedny jest organizm kobiety. .. to musi być mega wysiłek żeby utrzymać dwa życia przez taki długi czas...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry