reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry[emoji5]
Malemu to uczulenie zaczyna sie juz chyba goic. Na boku prawie juz mu zeszlo jeszcze plecki i troche na drugim. Myje go w szarym mydle[emoji5]
U mnie kolejny dzien pieknej pogody[emoji5]
Widzialam to zdjeciez robakiem na fb.
Dziewczyny ktore milcza gdzie jestescie?
Milego dnia

reklama
My już po rozpoczęciu szkoły. Była mały kryzys ze strony Rada, ale bardzo pedagogicznie obiecałam mu nagrodę za brak łez i fochów :] nie mam jaj w tej ciąży normalnie...
Ciekawe jak jutro rozstanie będzie wyglądało :-)

Melduję, że póki co nie dostałam jeszcze bolącego kopa.... może znowu pozycję zmieniła? :D

Życiowa, ile waży mały?

MałaMi, super, ze małemu schodzi ta wysypka. Czyli to najpewniej te pansty

OlaMaga - dzieci zawiezione, można rodzić :D

A moje dziecko będzie chodziło na zmiany do szkoły
od pn-śr na 13-18
czw-pt na 8-13 i tym samym muszę jutro rano jechać na badania krwi, bo w poniedziałek ie chciałabym go ze sobą ciągać.
Za tydzień w piątek mam wizytę u gina, będę musiała poprosić teściową,żeby z małym posiedziała :/ ....

Ja na newsa dnia (jak dla nas ;-) )
wszystkie wyniki super i na 99% dr potwierdzil CORCIE!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Viola, przedszkole będzie grane dzisiaj? :-)

Nie, od poniedzialku na szczęście :) bo młody ma ten katar wiec mam nadzieje ze mu przejdzie do poniedziałku. Ogólnie wczoraj bylo zebranie i ja jestem jak najbardziej na tak, fajne podejscie itp. Zobaczymy jeszcze jak moj syn do tego wszystkiego podejdzie :D

India to Radek pierwsza klasa czy ktora bo sie pogubiłam... :)

India nie wiem bo szczegółowo nie powiedziała a na wydruku nie mam szacowanej wagi. po wędziska ze ok. i czemu się martwię właśnie wagą pytała. ale jak jej powiedziałam ze tyle ważył w 29 to powiedziała ze nadrobil i ze ta waga może być plus minus 500g. i lekarz określa czy jest in plus czy in minus a patrząc po długości to synu jest in plus bo jest długi wiec się uspokoilam :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Anna gartuluje;)

Wszystkim przedszkolakom życzę powodzenia ;)

No ten robal hardkor co ? Ja już pisałam , że zgnily twaróg kostkę dali mi na kolacje xD

Życiowa generalnie nie ma wyboru z przyczyn losowych rodzic gdzieś indziej ale ja bym skisla. To jak mnie potraktowali i ze w ogóle nie widzieli krwiaka to .....

India no daje Ci popalić dzieć!

Igi coś znowu maruda, budzi się co 20 minut od wczoraj. Ja zaraz usne hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Anna - super :-) A imię już wybrane?, bo nie kojarzę zupełnie :-)
Viola - Radek poszedł do szkolnej zerówki, klasa 0G - nie ma to tamto :-)
Życiowa, przeraża mnie co Kulka pisze na temat tego szpitala - ja bym się chyba nie zdecydowała. Daleko masz inny szpital?
Ja sobie zaraz na głowie zrobię mroźne espresso, a później pewnie będę żałowała, że za ciemne :p ale syn nie dał mi w rossmannie postać przy półkach z farbami, więc nie mogłam przemyśleć wszystkich opcji...
Jeden bolesny (ale nie hardcorowo) kop w rossmanie zaliczony, więc jednak nie wróciła na pozycję startową

India nie wiem czy daleko... tzn jak się nie ma auta to daleko[emoji14]taksówką jechać nie będę pksem tez nie... poza tym mój by nie miał jak jeździć do mnie a tu ma 5min na piechotę. i zawsze może podskoczyc jak z małą będzie miał kto zostać ;)
i mi obiad przynieść[emoji14]bez wkładek[emoji14]
uszylam falbanke i ochraniacz :) wrzucam łóżeczko w wersji ostatecznej[emoji14]
1472724665713.jpg

Załączniki

• 1472724665713.jpg
    1472724665713.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 132
reklama
India nie wiem czy daleko... tzn jak się nie ma auta to daleko[emoji14]taksówką jechać nie będę pksem tez nie... poza tym mój by nie miał jak jeździć do mnie a tu ma 5min na piechotę. i zawsze może podskoczyc jak z małą będzie miał kto zostać ;)
i mi obiad przynieść[emoji14]bez wkładek[emoji14]
uszylam falbanke i ochraniacz :) wrzucam łóżeczko w wersji ostatecznej[emoji14]
Zobacz załącznik 770781

Ciężko się kłócić z takimi argumentami :-)
Superaśne wyrko, tylko dzidźka brakuje w środku ;-)
A jak Marysia? Rozwinęło się coś czy cisza?

Do góry