reklama
Nadziejka96
Fanka BB :)
Życiowa brawo Ty ludzie to chamy aby sobie tylko .
[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]
[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]
India9
Ja juz wrocilam, zrobilam malemu nalesniki i odpoczywam.
M. skuwa balkon, ale jest przerazony tym skuwaniem, bo nie rowno jest nie wiadomo czy jednak nie trzeba bedzie kogos najac. Ola moze Twoja maz chcialby do Polski przyleciec na remoncik? :-)
Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10
M. skuwa balkon, ale jest przerazony tym skuwaniem, bo nie rowno jest nie wiadomo czy jednak nie trzeba bedzie kogos najac. Ola moze Twoja maz chcialby do Polski przyleciec na remoncik? :-)
Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10
viola150
U nas też dzis gorąco. My byliśmy na zakupach urodzinowych. Murzynek w piekarniku, mięso do nadziania pyz usmażone. Jeszcze tylko muszę pokroić sałatkę. Moj weźmie Filipa to będę ogarniać resztę.
India najważniejsze ze dotarlas do domu a jak wynik badania?? A ta hemoglobina??
Zyciowa nooo to sie nazywa miec jaja wcale się Tobie nie dziwie ze tak się wkurzylas! No zesz .....
Ja wybieram się jutro rano po te maluszkowe rzeczy. Jestem ciekawa ul bedzie ludu... Juz widzę te przepychania.
India najważniejsze ze dotarlas do domu a jak wynik badania?? A ta hemoglobina??
Zyciowa nooo to sie nazywa miec jaja wcale się Tobie nie dziwie ze tak się wkurzylas! No zesz .....
Ja wybieram się jutro rano po te maluszkowe rzeczy. Jestem ciekawa ul bedzie ludu... Juz widzę te przepychania.
dora032
Kasiu Marysiu wspólczuję ...
Starania rozpoczęte dobrze kojarzysz ale i znów nieskuteczne @ przyszła. Ogólnie jakoś źle się czuję od ponad tygodnia. Mam zawroty głowy i ciągle jestem zmęczona.
Ola super mąż, czekam na zdjęcie waszego gniazdka i mam nadzieję że Milenka niebawem zamieszka z wami.
Życiowa podziwiam... twarda babka jesteś.
Viola najlepszego dla was wszystkich i udanej imprezy.
Paraplu mam nadzieję, że niebawem " głowa" pozwoli Ci wrócić do starań.
Starania rozpoczęte dobrze kojarzysz ale i znów nieskuteczne @ przyszła. Ogólnie jakoś źle się czuję od ponad tygodnia. Mam zawroty głowy i ciągle jestem zmęczona.
Ola super mąż, czekam na zdjęcie waszego gniazdka i mam nadzieję że Milenka niebawem zamieszka z wami.
Życiowa podziwiam... twarda babka jesteś.
Viola najlepszego dla was wszystkich i udanej imprezy.
Paraplu mam nadzieję, że niebawem " głowa" pozwoli Ci wrócić do starań.
Życiowa
viola aaa ja myślałam że to już było : to jutro też pójdę! bo chciałam bluzę i body. .. kurde ja zakręcona jak słoik jestem i będę łazić w ta i sportem[emoji14]ale w sumie dzisiaj wyhaczylam skarpetki dla Marysi wiec nie ma tego złego
33tc ♡Tymon♡ +12kg
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Wiiktoriiaaa
Marysiu strasznie mi przykro trzymaj się kochana :*
Co do kremu pomógł po 2 dniach już było dobrze. Dziękuję
Zyciowa dobra jesteś, ja bym chyba tak nie potrafiła. Chociaż jak kurier mnie ostatnio wkurzył to też mu powiedzieliśmy, ale we dwoje akurat byliśmy. A ten wielce zbulwersowany powiedział, żeby brzydko nie mówić w jego obecności...
Firma oficjalnie otwarta
Co do kremu pomógł po 2 dniach już było dobrze. Dziękuję
Zyciowa dobra jesteś, ja bym chyba tak nie potrafiła. Chociaż jak kurier mnie ostatnio wkurzył to też mu powiedzieliśmy, ale we dwoje akurat byliśmy. A ten wielce zbulwersowany powiedział, żeby brzydko nie mówić w jego obecności...
Firma oficjalnie otwarta
Wiiktoriiaaa
Dorcia szkoda, ze @ przyszła ;/ powiedz mi proszę, bo już się pogubiłam, robiłaś jakieś badania?
reklama