reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India nie martw się ,wszystko się ulozy ;*

Dziękuję Viola ;* ,ciesze się ze się podoba ;)

MałaMi smaruje 2 razy dziennie ale i tak się łuszczy ta skóra i świeci. ;/

Ja mam ochotę na budyń Marysiu ale czekoladowy a mam tylko smietankowe w domu a z kakaem nie lubię robic;/ A do sklepu przecież nie chce mi się iść .

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

reklama
-Czarnuszka mam nadzieję że już lada chwila zobaczymy u Ciebie II :) najważniejsze że coś się ruszyło w tym kierunku.

-OlaMagda to przy karmieniu cycki oklapną ?:( ooo nie!!!
Może jestem dziwna ale mi tam te skurcze, bóle nie przeszkadzają nawet te krzyżowe. A wolę wiedzieć, że coś się dzieje z organizmem.

- India coś dla Ciebie
:)
"jeaaa powtarzaj za mną Hakuna Matata! :-D "

-Nadziejka mam tylko waniliowy ale chyba do wieczora poczeka, bo sama całego nie zjem a tu chętnych brak :)
A czym smarujesz?

-MalaMi i jak z tym zębem ??

-Viola jest co świętować to nie dziwie się, że impra duża. U mnie w sobotę msza za zdrowie dziadka, później małe posiedzenie bo babcia ma imieniny.

-Kulcia nooo wreszcie! :) to by było zbyt piękne żeby Igi był taki grzeczny. Ale pewnie popołudniu się zdrzemniecie oboje:)

-Życiowa macie basen gdzieś u siebie ?

-Wiki maść pomogła ?

KasiaMarysia- nie ze oklapną beda ogromne , ale jak juz przestaniesz karmić to wrócą to wielkości z przed ciazy tak było u mnie :-)
Teraz mam 100D a przed ciaza miałam 90C

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

Nadziejko to smaruj czesciej, jak tylko zaczyna cie mocniej swedziec.
Zab narazie boli mame ale ma antybiotyk i lekarz mowil ze pewnie bedzie bolec bo duzo bakterii sie namnozylo.
Jutro ide z malym do lekarza bo ta wysypka zamienila sie na czerwona plame tak jakby wszystkie krostki sie polaczyly. Raczej nie swedzi go ani nie boli. Violu moze poradzisz jakas masc na to? W dwoch miejscach tak ma

MalaMi a sucha jest ta plama?? Jezeli nie swędzi i nie drapie to może wystarczy normalna natłuszczająca np. Alantan plus dodatkowo z dexpanthenolem łagodzącym. Albo dobra jest tez Dermveel tylko ona juz droższa. Ale jeśli to cos juz bakteryjnego to lekarz może zapisać cos z antybiotykiem albo na sterydzie łagodząco. Tylko te juz na receptę

Viola nie jest to suche, smarowalam wieczorem bepanthenem i rano bylo mniej czerwone a teraz znowu mocno czerwone. Ta plama jest wypukla. Jedna ma na boku mniej wiecej na wysokosci kosci biodrowej a druga na pleckach nad ta dziurka co sie na plecach robi. Pier mial czerwone krostki jak uczulenie i myslalam ze to od tych nowych pantsow z biedronki ale teraz uzywamy tylko pampersy z pampersa i nie ma poprawy a jest troche gorzej

No to może byc jakis liszaj czy cos to lepiej pokazac lekarzowi jak piszesz bo może być potrzebna mocniejsza maść. Jest jeszcze tribiotic maść w saszetkach z antybiotykiem. Możesz ja wypróbować, ona jest bez recepty a jedna saszetka kosztuje ok 2zl

zgubiłam pierścionek :( tzn jest gdzieś w domu ale nie możemy go znaleźć :(
sciagnelam go bo puchly mi palce i wsiąkl. ..

młody dzisiaj ma.lenia a ja już swiruje. .. najbardziej się ruszał jak byłam na spacerze o 18... aż mi pępek wypchal i mam gule. ..
i teraz czuję lekko się przesuwa jak jem słodycze. ..

KasiaMarysia zielone skitellsy są kwaśne bo właśnie jem... aż z nosa mi lecieć zaczęło[emoji14]

masakryczna pogoda była. .. za gorąco jak dla mnie i może też dlatego mały nie harcuje. ..

zeswirowac idzie[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Do góry