reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India z tego co wyczytałam to leży w inkubatorze. sam robi siusiu i przyjmuje pokarm więc lekarze są dobrej myśli. .. 700gram miał jak się urodził. dziewczyna na papierze zobaczyła krwi trochę i pojechała na IP a tam 3cm rozwarcia. przewiezli ja do innego szpitala gdzie jest oddział dla skrajnych wcześniaków i na miejscu miała już 8cm... szok jak dla mnie.
a przyczyną była infekcja jakaś i ona i dzidzia przyjmują antybiotyk.

o to ładna waga ja na bliźniaki! będzie dobrze na pewno :) a sn czy cc?
jejku ciekawe czy ja będę wrześniowa czy pazdziernikowa hehe

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Jeju, to aby ten bejbik zdrowo teraz rosl. 24 tydzien nie daje duzych szans, wiec w szoku jestem, ale skoro zyje i sie nim opiekuja to trzeba byc dobrej mysli.

Nie wiem jak rodzila, bo to swiezy news, ale miala skierowanie na cc, wiec pewnie zdazyli ;-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

India to duuuuzo zdrówka dla nich hihi

ja wyczytałam ze w 34tc dziecko już bez żadnych wspomagaczy spokojnie poza brzuchem sobie poradzi :) to mnie uspokaja[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Hejka laski ;)
Mam taki problem ,że swedzi mnie skora jak nie brzuch to nadgarstki czasami stopy i łydki i nie wiem czy mam się martwić czy nie. Niby nie jest to jakieś mocne swędzenie, ale jak sobie o nim przypomnę to mnie swedzi i musze się podrapac . Nie wiem czy to z opuchlizny mojej czy to może ta cholestaza jakas głupia.
Jakbym chciała do mojego lekarza to dopiero we wtorek mogę iść bo wtedy przyjmuje. Ajj całe życie coś.

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

No wiem wiem. Te próby watrobowe tak? Tylko ze właśnie nie mam jak się dostać do laboratorium kurde raz.

Ajj juz mnie zaczyna to wszystko wkur*iac jednym słowem. Jak nie jakaś toxoplazmoza na początku to później tarczyce sobie wmawiam to już cukrzycę sobie wmowilam a teraz jeszcze jakieś to dziadostwo. Pójdę może do ośrodka do mnie i zobaczę czy jest moja położna i jej się zapytam co to robić.

reklama
Tak bedzie najlepiej.
A klopoty z wysokim cisnieniem.mialas? Bo jak nie to chyba mozesz byc spokojna.
Ale ja nie znam dobrze tematu cholestazy

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Do góry