reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Duza Madzia i gotowa do wyjscia :-) a masz rozwarcie juz jakies???

Mi na str ikei wyskakuje takie za 119 zl,nawet jak sklepu nie wybiore, wiec mam nadzieje, ze i w sklepie taka cena bedzie

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

India nie ma rozwarcia:) czop trzyma wszystko jeszcze. Wizyta za 2 tyg. Na stale kazala nospe 3x1 i magnez 3x1. Nospy nie mam zamiaru brac.

A lozeczka sprawdze dokładnie jeszcze raz:)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Hmmmm, dziwne, ze ona Ci nospe i mg kaze brac jeszcze... A dwa tygodnie to dlugo, moze juz nie pojdziesz ;-)
Nie dala Ci skierowania na KTG.
Za dwa tygodnie Ty bedziesz w skonczonym 39 tygodniu, tak? Rozpoczetym 40tc?

TP 12.10

No sama jestem w szoku. Jedziemy do takiego jednego dentysty na 16:30 on z bolem zeba nie zostawi raczej nikogo[emoji5] najblizsze pogotowie dentystyczne jest jakies 70 km a i tak raczej tam nie zrobia nic konkretnego. U nas to ogolnie jest srednio zczym kolwiek. Nawet ludzi do pracy nie moga rodzice znalezc a jak na nasz rynek to dobrze placa. Blisko mamy do niemiec i wiekszosc tam dojezdza do pracy. Co do fachowcow to my praktycznie wszystko sami robimy chodz mam dwoch znajomych co bardzo dobrze robia ale z terminami u nich ciezko[emoji5]

Kasia magnez jeszcze ci kazała brać? w szoku jestem... przecież on wycisza skurcze a ty juz możesz rodzic... dziwne...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

MalaMi ostro z terminami... ja zarejestrowałam Marysie to na fundusz 12.09 a prywatnie 30.08...
wiec tez poczekamy. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja w piatek Radka do pediatry do zdrowych dzieci zapisywalam. Mamy termin na 09.09
Na NFZ

TP 12.10

reklama
Tylko że ja mam spóźnioną ciążę i ona dziś wpisała mi że mała na 36 tydz wygląda... Magnez 1 dziennie będę brać i witaminki te co brałam.

MałaMi to oby ten dentysta pomógł, bo ból zęba to najgorsze co może być.

Do góry