reklama
India9
Fanka BB :)
Nie no, nie o ciaglosc chodzi, bo gin mi nie robi luk. Chodzi o to, ze jutro pensje naliczaja i ja musze jutro dac zw obejmujace do konca miesiaca, a wizyte mam w czwartekIndia ale czemu twój gin nie daje ci zwolnienia od wizyty do wizyty... no kpina jakaś. .. a nie masz uż albo opieki wolnej jeszcze żeby dobrać. ewentualnie żeby Ci urlop wpisali...
porażka. ..
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10
India9
No ja bym tez nigdy nie pomyslala, ze tak moze byc.... Teraz juz bede zwracala uwage na to, zeby sie nie konczylo dzien przed naliczeniem....
Moze z racji tego ze mam do piatku nie beda jednak robili problemu, bo przeciez rownie dobrze moglam miec do poniedzialku przyszlego i wtedy nikt by do mnie nie dzwonil, ze jutro naliczaja pensje i juz musze miec zw od wtorku przyszlego.... Chore to troche
TP 12.10
Moze z racji tego ze mam do piatku nie beda jednak robili problemu, bo przeciez rownie dobrze moglam miec do poniedzialku przyszlego i wtedy nikt by do mnie nie dzwonil, ze jutro naliczaja pensje i juz musze miec zw od wtorku przyszlego.... Chore to troche
TP 12.10
India9
No tak, tylko.co im lekarz? To nie jest, ze nie wierza ze bede miala ciaglosc, tylko, ze w momencie naliczania pensji nie mam waznego zw. No, ale juz bede miala, bo mi do pt wystawil, wiec moze temat zalatwiony ? Dowiem sie jutro jak wysle to zw.... :-( no wkurze sie jak nie zaplaca mi za caly miesiac... Az mi sie odechciewa wszystkiego
TP 12.10
TP 12.10
reklama
India9
Bo jestem dluzej niz 30 dni na zw i wtedy to juz zus placi i pewnie dlatego. U nas wyplaca firma i rozlicza sie z zusem dlatego musi im sie zgadzac. To juz chyba jako zasilek jest wyplacane. Ale ja tez sie nie znam - tak sobie tlumaczeIndia ale ja nie kumam tez jak możesz całej pensji nie dostać ... no kurde. przecież to dziwne... ale ja się nie znam na przepisach... i może faktycznie tak mogą. ..
33tc ♡Tymon♡ +12kg
TP 12.10