reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ale czemu twój gin nie daje ci zwolnienia od wizyty do wizyty... no kpina jakaś. .. a nie masz uż albo opieki wolnej jeszcze żeby dobrać. ewentualnie żeby Ci urlop wpisali...
porażka. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
India ale czemu twój gin nie daje ci zwolnienia od wizyty do wizyty... no kpina jakaś. .. a nie masz uż albo opieki wolnej jeszcze żeby dobrać. ewentualnie żeby Ci urlop wpisali...
porażka. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg
Nie no, nie o ciaglosc chodzi, bo gin mi nie robi luk. Chodzi o to, ze jutro pensje naliczaja i ja musze jutro dac zw obejmujace do konca miesiaca, a wizyte mam w czwartek

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

A za te dni zaplaca mi za miesiac przy kolejnym naliczeniu. Gdybym zwolnienie miala do czwartku to pewnie nikt nic by nie mowil, ale niefartowanie konczy sie dzisiaj :-/

TP 12.10

hmmm to u mnie nie wiem jak jest ale nie miałam takiej sytuacji jeszcze... żeby mi coś tam ucieli. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

No ja bym tez nigdy nie pomyslala, ze tak moze byc.... Teraz juz bede zwracala uwage na to, zeby sie nie konczylo dzien przed naliczeniem....
Moze z racji tego ze mam do piatku nie beda jednak robili problemu, bo przeciez rownie dobrze moglam miec do poniedzialku przyszlego i wtedy nikt by do mnie nie dzwonil, ze jutro naliczaja pensje i juz musze miec zw od wtorku przyszlego.... Chore to troche

TP 12.10

no ale kurde przecież to nie od ciebie zależy. .. tylko od lekarza tak? ja bym im nr podała żeby dzwonili do niego... bo czemu ty masz mieć mniejszą kasę w danym miesiącu. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

No tak, tylko.co im lekarz? To nie jest, ze nie wierza ze bede miala ciaglosc, tylko, ze w momencie naliczania pensji nie mam waznego zw. No, ale juz bede miala, bo mi do pt wystawil, wiec moze temat zalatwiony ? Dowiem sie jutro jak wysle to zw.... :-( no wkurze sie jak nie zaplaca mi za caly miesiac... Az mi sie odechciewa wszystkiego

TP 12.10

India ale ja nie kumam tez jak możesz całej pensji nie dostać ... no kurde. przecież to dziwne... ale ja się nie znam na przepisach... i może faktycznie tak mogą. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

1471966052148.jpg

KasiaMarysia z twojego przepisu :)
zaraz kontrolę smaku będzie miało jak ostygnie :D

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1471966052148.jpg
    1471966052148.jpg
    115,1 KB · Wyświetleń: 153
reklama
India ale ja nie kumam tez jak możesz całej pensji nie dostać ... no kurde. przecież to dziwne... ale ja się nie znam na przepisach... i może faktycznie tak mogą. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg
Bo jestem dluzej niz 30 dni na zw i wtedy to juz zus placi i pewnie dlatego. U nas wyplaca firma i rozlicza sie z zusem dlatego musi im sie zgadzac. To juz chyba jako zasilek jest wyplacane. Ale ja tez sie nie znam - tak sobie tlumacze :D

TP 12.10

Do góry