reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja musze jechac do internisty, bo zwolnienie mam do dzisiaj, a wizyte u gin w czwartek. W pracy jutro robia naliczenia i jak nie dostana mojego zw to dopiero za miesiac mi za nie zaplaca :-(

Jutro jedziemy po lozeczko do kolegi, ale jak okazalo sie po rozmowie z moim mezem obydwoje skrycie myslelismy o tym, zeby nowe kupic. I tak w piatek jedziemy po lozeczko do Ikei :-) ale kupujemy to najtansze :-) to, ktore pozyczalismy koledze ma juz z 10 lat i korzystalo z niego troje dzieci. Juz przy Radku, jak je dostalismy mialo slady zebow. Ada bedzie spala u nas, my spimy w salonie, wiec sie ciesze, ze bedziemy mieli nowe :-) i kurcze.... To lozeczko jest takie proste, ze az urocze :-)

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
Moi właśnie zjedli ostatni kawałek ciasta tego z przepisu od MałejMi. ..
idę pięć ciasto nowe ze śliwkami bo znowu mam nadwyżkę. .. nie damy rady przejesc tego hahaha a z ciastem jakoś pójdzie[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa weź daj spokój z tymi ciastami noooo! Albo zabieraj blachę, brzuch, S i Marysie i wpadajcie!

Tynka forum mamy fajne bo i my fajne ;) a ciężarówek u nas już większość wiec może Cię zaraża bo ja już rozpakowana :)

Oto mój prezent urodzinowy :)
1471961239913.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471961239913.jpg
    1471961239913.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 165
Mamakulka uwierz ze jakbym tylko miała jakiegoś grata na 4 kółkach to już bym była u ciebie z ciastem i brzuchem i ze wszystkim :*

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Tynka witaj :*
który dzień cyklu masz?
trzymam kciuki żebyś szybko dołączyła do ciężarówek. ..

ciężarnych teraz jest więcej niż starających ale pamiętajmy że każda z nas zaszła będąc na wątku :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Kurde, lekarz dal mi tylko do piatku L4, wiec pewnie dostane pensje pomniejszona o dni 27.08- 31.08 :-/
Pan stwierdzil,ze ciaza to nie choroba i wiecej dac nie moze

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Do góry