reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej :) moje dziecko już od godziny wykapane śpi ładnie :) najedzony i ja też jem.

Ja do cc jak szłam to szyjka wysoko i zamknięta była zero rozwarcia.

Dziś zdjeli mi szwy I podobno zagojone świetnie aż zdziwiona była lekarka , że tak ładnie wygląda tydzień z kawałkiem po operacji.
Laktatora nigdy więcej nie użyje , wczoraj chciałam ściągać i dzisiaj już mam za dużo. Wkładki mi przeciekaja xD nie boli ale leci jak z kranu. A nie miałam nic. Sutki nie bolą i nawet maltanu nie używam.

Jest fajnie kochane. Idźcie rodzic juz! Te terminowe :D

Życiowa to dobrze , że nie wody. :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia coś za grzeczne to Twoje dziecie; p nic Ci nie dokucza ?hehe ;) oby i nasze takie były ;p
Super ze wszystko ładnie się goi ;)

Marysiu a zjadłam kielbaski smazonej z cebulką i teraz płatki kukurydziane . A wcześniej jadlam śledzia i twarożek ze śmietaną i cebulką i jabłko i brzoskwinie i juz byłam w WC przez to może z 10 razy ahh.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

haha no tak w sumie nie pomyślałam że chciałaś wyjść gdzieś sama[emoji14]

jejku zakręcona jestem jak ruski słoik. ..

Nadziejka oooo płatki to dobry pomysł jest !!! z zimnym mleczkiem :D
jak tylko uda mi się wstać bo mały znowu mi dokucza w tym mało komfortowym miejscu :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ano nic nie dokucza . Kochane dziecko. Leży sobie czasem i patrzy nie widząc jeszcze :)

Kurde ale macie gastro dziewczyny :D

OlaMagda pytałaś ile mi spadło. Nie wiem bo wagi nie mam[emoji14] ale coś na pewno hehe sam syn 4 kg wiec na pewno tyle haha

Jutro mamy sesje noworodkowa prawdopodobnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadziejka ja tez zaliczylam wc. Rano 3 kanapki z pasztetem i ogorkiem kiszonym ,pozniej 5 kanapek z pasztecikiem pomidorowym z ogorkiem kiszonym, w miedzyczasie maliny, winogron, orzeszki slone, zupa ogorkowa, w na kolacje omlety 3 male plus owoce, zupa ogorkowa = wc i tata budyn zrobil, nie chcialam zeby mu przykro bylo.

Kulcia super ze taki grzeczny syn. Oj chciala bym kochana urodzic juz ale jeszcze tydzien.
Dobrze ze z pokarmem sie wyrownalo i nie bola Cie piersi.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Do góry