reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez właśnie chce pościel bo nie mam żadnego kompletu jeszcze. Na szczęście poduszkę i kołdrę mam po Filipie.

Noo to w tych lidlach jest najgorsze, te tłumy... :/

Ja dwa lata temu za kurtka sofsthell czy jakoś tak normalnie boje toczylam :D kurde co tam się działo to normalnie nie do opisania. Mam nadzieje że na dziecięce się tak nie rzuca

reklama
A nasz na drugie będzie miał Stanisław tez po dziadku z racji tego że już niestety go nie pozna .
Nie wiem czy jak robie badania na NFZ to mogę sprawdzać wyniki na internecie sobie ?

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Nadziejko chyba tak, ja robię w laboratorium DIAGNOSTYKA i tam dostaje się kod i sprawdza się na necie.

Życiowa współczuję, a na pewno nie da się zmniejszyć nawet za dopłatą ??
Kurcze jeśli taka sytuacja to lepiej skocz do gina.

OlaMagda u mnie chyba bedzie Magdalena Agnieszka, ale dokładnie nie wiem, bo w urzedzie jak Paweł brał papier że o 500+ sie nie stara to potrzebowali imię i podał Magdalena.

KasiaMarysia ale taki papier od reki dostać powinien bo nie ma dzieci to kumam.
to że podał to nic nie zmienia bo dziecko się nie urodziło i jest niezarejestrowane.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa jakie Ty masz te obrączki? Zwykłe złote czy jakieś fikuśne? Ja zamawiałam białe złoto łączone z żółtym do tego satynowane i w mojej 3 cyrkonie i pytałam o ewentualną zmianę rozmiaru później to powiedzieli mi że nie ma z tym problemu. Jeśli chcesz, to wyślę Ci na fb namiary na tego złotnika i możesz do niego przedzwonić, powiedzieć o co chodzi, jakie obrączki i nawet myślę, że mogłabyś przesłać kurierem do nich żeby tam nie jeździć jak coś, myślę że mogłoby to być o wiele tańsze niż nowa obrączka;)

Do góry