reklama
India9
Fanka BB :)
Mnie wszystko jedno która, ale oby nie długo hahaMy nie planowaliśmy ale ładnie nam brzmi
Dziewczyny ja stawiam , że pierwsza Nadziejka pęknie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
ooo to ja pościel bym upolować chciała. .. ech boje się ze jak.pojde z brzuchem i Marysia to nas tam staranuja
zresztą miałam w planie spodenki i bluzę jeszcze...a moje dziecko oznajmilo wczoraj ze boli ją ząb i zapisałam ja priv do dentysty na 30.08 dopiero :/ ale to ze 100-150zl pójdzie. .. ech... i ten remont cholerny aaaaa marność wszystko[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
zresztą miałam w planie spodenki i bluzę jeszcze...a moje dziecko oznajmilo wczoraj ze boli ją ząb i zapisałam ja priv do dentysty na 30.08 dopiero :/ ale to ze 100-150zl pójdzie. .. ech... i ten remont cholerny aaaaa marność wszystko[emoji14]
KasiaMarysia23
Viola pięknusi brzusio na dziewuszki coś wysoko
Życiowa no pościeli ja też nie mam takiej nowej, mama mi kołderkę ma uszyć. Życiowa , a co z monetami ??? Może da się za ładną sumkę sprzedać
Ja też Nadziejkę obstawiam, także nie ma wyjścia
Życiowa no pościeli ja też nie mam takiej nowej, mama mi kołderkę ma uszyć. Życiowa , a co z monetami ??? Może da się za ładną sumkę sprzedać
Ja też Nadziejkę obstawiam, także nie ma wyjścia
Życiowa
KasiaMarysia a leżą... nie chce mi się z tym bawić jak mam być szczera. bo trzeba by to na aukcję powystawiac.
Pościeli mam jedną zmianę właśnie. rodzice kupili moi i kolderke i podusie i prześcieradło.
ale dwie zmieni co najmniej się przydadzą.
na weekend pojedzie mój po łóżeczko chyba... i będzie wszystko czekało
Pościeli mam jedną zmianę właśnie. rodzice kupili moi i kolderke i podusie i prześcieradło.
ale dwie zmieni co najmniej się przydadzą.
na weekend pojedzie mój po łóżeczko chyba... i będzie wszystko czekało
KasiaMarysia23
Mi się nie chce mojego łóżeczka rozłożyć
Życiowa
Ja tez rozkładać nie będę jeszcze. ale będzie u nas sobie stało.
kurrrr. .. musimy nową obrączkę zamówić bo tej co mamy nie da się zmniejszyć
kurrrr. .. musimy nową obrączkę zamówić bo tej co mamy nie da się zmniejszyć
OlaMagda09
Wiola piękny brzusio :-)
Życiowa ja wydzielinę od 2 miesięcy mam przezroczyste i 2 wkładki dziennie zmieniam takze normalka .
Ja imion dwóch nie daje bo uważam ze drugie do niczego nie służy za czasów mojej mamy dawali i babcie tez :-) nam juz mama nie dała tylko mamy drugie na bierzmowaniu. I tyle .
Tak tak nadziejka pierwsza pęknie
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc
Życiowa ja wydzielinę od 2 miesięcy mam przezroczyste i 2 wkładki dziennie zmieniam takze normalka .
Ja imion dwóch nie daje bo uważam ze drugie do niczego nie służy za czasów mojej mamy dawali i babcie tez :-) nam juz mama nie dała tylko mamy drugie na bierzmowaniu. I tyle .
Tak tak nadziejka pierwsza pęknie
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc
reklama
Życiowa
Ola ja też mam więcej od jakiegoś czasu. ale teraz mam jeszcze więcej ze mi po tyłku leci w nocy i majtki mokre mam...
a mały znowu mi daje popalić. .. kurde nie wiem czy się jutro nie wbije do gina jakiegoś w mojej przychodni niech mi szyjkę sprawdzi. ..
a mały znowu mi daje popalić. .. kurde nie wiem czy się jutro nie wbije do gina jakiegoś w mojej przychodni niech mi szyjkę sprawdzi. ..