reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi no cos Ty?? Ale to powiedzialas ze to do ciebie?? Ani sinupret ani sinulan nie jest na receptę wiec nie mogą odmówić Ci sprzedania go!! Jakas paranoja...

Ja po wizycie - z malutka wszystko Oki :) wazy juz 966g w 26+5tc :) no ale ja na zatoki dostałam antybiotyk zinnat juz taki mocniejszy. Gin zajrzala w gardło i powiedziała że tez zawalone. No i antybiotyk na 5 dni i właśnie wspomniany sinupret kazała brać. Ja mam sinulan i będę go brala. No i kazała najlepiej leżeć ale jak tu lezec przy Filipie :/

reklama
Zyciowa i jak ruchy?? Wróciliście juz?? Maly sie uaktywnil??

Kulka super :) :)

Nuska no rzeczywiście szkoda ze nie udalo się dobrze podejrzeć maleństwa ale tak jak piszesz skoro dwóch lekarzy mówili ze jest dobrze to jest :)

India co u was??
Nadziejka, czarnuszka, dzwoneczek?? Hello dziewczyny :)

I reszta staraczek co u was??

Hej kochane.
Ja gdzieś mam jakąś niechęć do życia normalnie juz mi ciężko chodzić i nie wysypiam się i chodzę taka nie przytomna, męczy mnie to ale jeszcze równo miesiąc do terminu jakoś to przeżyje. Byłam dzisiaj na krwi i mocz oddać ,nie wiem jakie będą wyniki bo w nocy wstawalam ze 20 razy siku robić i koło 4 nasikalam do pojemniczka bo później to jeszcze częściej wstawalam i wypiłam w nocy z pół litra wody mineralnej bo tak mnie suszylo no ale nic nie poradze;/ . A koszule do porodu kupiłam taka w ciuchu ze wstyd nawet do porodu zakładać taka duża haha i musze kupić druga.

Ahh się rozpisałem. Kulcia super ze laktacja sie rozkreca;)
Całuje was dziewczynki idę się myć i spać ;*

[emoji170][emoji179]Filipek , 35 tydzień[emoji179][emoji170]

Hej, ja czytam Wasze wpisy, ale dzisiaj jakaś bez energii jestem :-( cztery raz w ciągu dnia przysypiałam - nie spałam, tylko zasypiałam i wstawałam.... A do południa to w ogóle takie rozdygotanie wewnętrzne czułam, mierzyłam ciśnienie i ok było.

Życiowa, daj znać jak u Ciebie.

Kulka, gratuluję :-)

Nuśka, szkoda, że nie mógł Cię dokładniej zbadać. Zadzwoń do tej feminy i zapytaj czy ne jest za późno na genet, albo poczekaj na kolejne USG, tylko bez nerwów, musisz wierzyć, że jest dobrze.

MałaMi, czytając co Viola pisze to nie rozumiem jak farmaceutka może sobie wybierać komu sprzedać a komu nie....

Viola, kuruj się :-) Amelka ładnie rośnie - już prawie 1 kg :-) czas zasuwa....

Dobrze wiedzieć ,że nie tylko ja narzekam hehe ;)
Dziewczyny ja pije z 7 litrów wody dziennie.
Kupiłam ostatnio 6-io pak wody po 1,5 l i na drugi dzień została mi się tylko butelka. Niby to dobrze ale latam przez to siku cały czas. A mój się pyta co ja z wodą zrobiłam czy do zlewu wylalam haha .

Nadziejka a przed ciążą tez tyle pilas?? Ja ogólnie bardzo mało pije i nawet w ciąży pragnienie mi sie nie zwiekszylo :) a wiadomo ze dobrze jest pic duzo wody...

reklama
Viola coś Ty. Wypić dla mnie 2 litry w ciągu dnia przed ciążą to był wyczyn. ;p zapomniałam się po prostu ale i nie suszylo mnie tak jak teraz. Teraz jak wstaje w nocy siku to cały czas pije tez. Ale już woda mi się kończy i zapomniałam kupić i mam tylko herbatkę także może chociaż dzisiaj pospie trochę[emoji2]

Do góry