reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania a wyniki kiedy?

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

w przeciagu 1.5-2 tyg, polozna bedzie dzwonic

Ania bedzie wszystko dobrze, nie boj sie! A mowilas zr nam cos powiesz jak sie cus sprawdzi:) o plci mowilas, ale ze jeszcze cus mialas powiedziec

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

pamietam [emoji6] troche nam sie jednak przedluza, ale do poniedzialku chyba uda sie ogarnac, wtedy napisze, nie chce zapeszac...

Igi witaj przystojniaku! [emoji1]
Kulcia gratulacje!

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Anno a kiedy masz usg? Czy juz mialas to genetyczne?
Violu poradz mi prosze czy moge zaczac stosowac proszek zasadowy taki jak na zdjeciu? Zaczynam miec problemy z wyproznianiem...
1470653889650.jpg

Załączniki

• 1470653889650.jpg
    1470653889650.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 236
Kuleczko prześliczny synuś!! I jaki długaśny :) zdrowka dla Was.

Jak będziesz na silach to napisz jak sie czujecie i ogólnie jak u Was! :D

Anno a kiedy masz usg? Czy juz mialas to genetyczne?
Violu poradz mi prosze czy moge zaczac stosowac proszek zasadowy taki jak na zdjeciu? Zaczynam miec problemy z wyproznianiem...
Zobacz załącznik 766700

Możesz go w ciąży stosować tylko pytanie czy on Ci tak 100% pomoże na zaparcia... Poprawia perystaltykę jelit ale głównie stosuje sie go na odkwaszenie organizmu. A jeśli ty masz "tylko" zaparcia to polecilabym ci siemie lniane w ziarenkach - sama uzywalam po cc bo miałam mega zaparcia i bardzo mi pomógł.
Lyzeczke ziarenek zalewasz wrzątkiem, tak żeby wody bylo ok 0,5cm ponad ziarnka i po chwili jak zrobi się taki kisiel to zjadasz. Ja jadłam same ale mozna do jogurtu. I tak codziennie rano na przykład.

No chyba ze masz te proszek w domu to wypróbuj go - na pewno nie zaszkodzi :) a siemie zawsze możesz sobie kupic :)

reklama
Cudny Ignaś , jaki ma słodki nosek i dziubek :) Kulicia odpoczywaj :)
KasiaMarysia następna ty więc już niebawem Madzia maleńka będzie na świecie

Do góry