reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
OlaMagda tips to dodatkowa warstwa i jest twardszy wiec wydaje mi się ze może wpływać na to. ale lepiej zapytać u lekarza/położnej jak jest u ciebie :)

sancia ja teraz jestem w 7 i w obwodzie brzucha mam ponad 100 wiec tego typu sukienka jak twoja w ogóle nie wchodzi w grę. zresztą gdzie ja wdowa do ślubu cywilnego w takiej sukni bym poszła hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

OlaMagda tips to dodatkowa warstwa i jest twardszy wiec wydaje mi się ze może wpływać na to. ale lepiej zapytać u lekarza/położnej jak jest u ciebie :)

sancia ja teraz jestem w 7 i w obwodzie brzucha mam ponad 100 wiec tego typu sukienka jak twoja w ogóle nie wchodzi w grę. zresztą gdzie ja wdowa do ślubu cywilnego w takiej sukni bym poszła hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore cywilny. Tylko my i rodzice. Jest na.ciaze ta suknia :). Raz w życiu chce poczuc sie jak królowa hehe

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Laski ;)
Czarnuszka no właśnie jutro będę dzwonić do krawcowej, czy da radę mi uszyć coś do października, bo raczej po sklepach nie znajdę nic na moją figurę xxl ;p a też już mało czasu na szukanie. Wymyśliłam sobie coś w stylu greckim jak ja to mówię. Gorsetowa góra, ale tylko na biust i w dół luźno jakiś lejący materiał do samej ziemi i myślałam jakieś koronkowe rękawki żeby ramiona trochę zakryć, ale chyba będę musiała w ogóle jakieś bolerko na długi rękaw bo chłodno już raczej będzie ;)
Aniaa_H niestety co do zaręczyn to nie ma żadnej romantycznej historii ;p siedzieliśmy w domu i nagle mój odwrócił się sprzed laptopa w moją stronę i zapytał czy zostanę jego żonką a na drugi dzień polecieliśmy po symboliczny pierścionek ;)
MałaMi Kochana oba ładne imiona, chociaż Irmina do mnie mniej przemawia ;)
Życiowa gratuluję ;) nic się nie chwaliłaś ;p

Ja dzisiaj cały dzień praktycznie poza domem ;p pojechaliśmy z moim zamówić obrączki jakieś 70 km do innego miasta. Godzinkę tam spędziliśmy ale dokonaliśmy wyboru ;)
Jadąc w tamtą stronę wstąpiliśmy do muzeum, bo za wcześnie byśmy byli a umawiałam nas na godzinę. Po powrocie resztę zaproszeń trzeba było roznieść, małe zakupy i na sam koniec moje auto nie chciało współpracować ;/ jakiś wężyk nam pękł i zaczęło sikać ropą, więc jutro na warsztat wrr jak bym miała mało wydatków teraz heh.
A teraz marzę o tym żeby się położyć hehe ;)

Ściskam was ;*

Dzieńdoberek [emoji5]
Mie można poprawić w tabelce na 14 tc no i wizyte u mojego mam 1.08 a polowkowe 22.09 aaaa i na 70% dziewczynka [emoji5]
Milego dnia życzę [emoji5]
P.s. znowu zapowiada sie mega upal u mnie......

12 tc [emoji217]

MalaMi gratuluje corci :-)
mi tez sie marzy cora,Natalka lub Nadia :-)
Zyciowa, gratuluje!
ja cywilny bralam w 5 m-cu :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Witam sie w 30 tygodniu ciazy :-) Pogoda ladna, polmetek urlopu :-( ale moze i dobrze, bo idzie tu tyle kasy :-/ zdzieraja na kazdym kroku... Gdzie tylko moga

Adrianka [emoji307] 30 tc

reklama
Do góry