reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A to juz byly 41 tygodnie.

A Kulcia na co sie przygotowuje?? Cos sie dzieje???
A co z Kasiula?

India czytalam o Twoim porodzie, jakas masakra zeby w szpitalu miejsca nid bylo...

Violu kondolencje Kochana.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

reklama
Ania piekna fotka bobaska, lez duzo baa caly czas lez i oszczedzaj sie.

Dziekuje bardzo :-)
leze jak kloda, i poki co nie ma juz najmniejszego sladu po plamieniu,ale ja nie dam rady tak dlugo, oszaleje :-/
KasiaM, jak to sprawa zamknieta???

8599e6ydh9ss8jgy.png

Ania tv wlacz, ksiazke pozycz i damy rade, chlopcy zrozmieja[emoji6]

A sprawa po prostu zamknieta, ja ide w prawo on w lewo. Taka wczoraj padla decyzja .

India chyba wspolna chociaz on chce utrzymywac kontakt. Mi jest bardzo ciezko i jednak wole pozostac bez. Jeszcze w sierpniu sie zobaczyc musimy, bo da mi papiery do potrzebne do wnioskow.

Ola nie wiem, on nie wie jak powiedziec rodzinie ze chce byc ze mna, boi sie wiec takie wyjscie jest najlepsze.

Oj Marysiu nie wiem co Ci powiedzieć
Na pewno dasz rade teraz będziesz miala malutka to będzie inaczej:)
A nie chce nic mówić bo nie mogę się wtrącać ale jeśli nie chciał być mógł odrazu powiedzieć z reszta to dorosły facet i nie powinno go zdanie rodziny obchodzić bo za niego życia nie przeżyją
Ale nie mi oceniać .

reklama
Tu nie ma dobrych slow, od piatku nie zadzwonil, nie przyjechal do szpitala, dziewczyny sie pytaly czy ja mam meza bo nawet z nikim nie rozmawiam.

Do góry