reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja spie pół dnia. Jest mi ciężko juz .

Kasiu sorry, ale muszę. Jak dla mnie ten P to nie facet ale zwykła *****. Jakie ma majtki ubrać tez pyta rodzinę? Nosz cholera po prostu jak dla mnie to on sciemnia i tyle. I nie obraz się ale musiałam .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia tylko sie nie denerwuj. Stalo sie, trudno. Jakos to bedzie.

Kulcia wyspij sie na zas[emoji6] dokupilas cos nowego?

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

O kulka powrocila:D
Kasiu dasz sobie radę ?
Będziesz u taty mieszkać dalej?
To strasznie przykre jeszcze jak się kogoś kocha
Ale nie można latać za takimi ludzmi..
W szpitalu bylas i się nie odezwal
Ja pierdyle...

Olcia pisal, ale nie zadzwonil. Dam rade, najwazniejsze wiedziec na czym sie stoi.

Ja tez chce na wakacje[emoji20]

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Marysia, ja Ci powiem, ze przez chwile bedzie Cie bolalo, ale uwierz, ze na dobre Ci wyjdzie. Faceta byc podpora, a nie kolejnym dzieckiem.

A to, ze w ogole sie nie odezwal to sorry, ale chyba sama zdajesz sobie sprawe z tego, ze najwyrazniej mu nie zalezy.

Zobaczysz,ze bedziesz jeszcze szczesliwa, teraz skup sie na Madzi. :-* bedzie dobrze Marysiu, tylko nie daj sie zlamac temu fajfusowi ( przepraszam) . Sama tez nie jednego.kretyna przezylam[emoji14]
Nie daj sie!!!!!!

Adrianka [emoji307] 28 tc

Marysia, ja Ci powiem, ze przez chwile bedzie Cie bolalo, ale uwierz, ze na dobre Ci wyjdzie. Faceta byc podpora, a nie kolejnym dzieckiem.

A to, ze w ogole sie nie odezwal to sorry, ale chyba sama zdajesz sobie sprawe z tego, ze najwyrazniej mu nie zalezy.

Zobaczysz,ze bedziesz jeszcze szczesliwa, teraz skup sie na Madzi. :-* bedzie dobrze Marysiu, tylko nie daj sie zlamac temu fajfusowi ( przepraszam) . Dtez nie jednego.kretyna przezylam[emoji14]
Nie daj sie!!!!!!

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Do góry