reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Olamagda to badz z Nami w stalym kontakcie.
Laski dostalam skierowanie do szpitala wiec bede poza zasiegiem.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

reklama
Hej

Ja nawet nie ogarnęłam co z ta Francja bo spie non stop.

KasiaMarysia a co się stało?

Mała weź, ja nie mam z czego zrobić ciasta a właśnie mi zakupy do domu przywieźli :D zamówienie następne jutro mogę robić hehe :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Polewa:
1/2 kost margaryny
3 lyzki wody
3/4 szkl cukru
3 lyzki kakao
3-4 krople octu dla połysku
(Zagotowac mieszajac)
Jak troche przestygnie to na ciasto
Lepszej polewy nigdy w zyciu nie jadlam! Nie robi sie twarda [emoji5]
Mozna dac wiorki kokosowe na wierzch albo platki migdalow prazonych

12 tc [emoji217]

Kulcia spij poki mozesz:) a w nocy tez zasypiasz ?

Mala zjadlabym.

Mialam dzis wizyte i bardzo mnie dusznosci zlapaly, serce szybko bilo ponadto mam bole dolem jak na @:(

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia, kciuki za Ciebie!
ja juz po wizycie, Dzidziolek pieknie rosnie, ma jyz 3.55 c,serdusio pieknie bije :-)
krwiak jeszczs jest, ale dr nie kazal sie martwic. Nadal mam jak najwiecej lezec.
Waga minus 4.5 kg, ale najwazniejsze, ze Maluch rozwija sie prawidlowo <3

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Do góry