reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak dziecko urodzi sie przed 38 tyg lub w terminie ale ponizej 2500g to ma szczepionki skojarzone za free

12 tc [emoji217]

reklama
Malami- czemu nie bierzesz witamin ??
Co do podróży to spoko można jezdzic, ja z dziećmi juz jak 2 miesiace mieli jeździłam wszędzie trzeba buc zorganizowanym i tyle :-)
Jak dziś byłam na przejażdżce na polach lawendowych bo byla super pogoda takie 25• ...
1468528808-puzwnw.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

India a dokladnie gdzie Cie boli?

Kulcia taki bol to jeszcze nic[emoji6]damy rade kochana.

MalaMi ja w 38-39 chcialabym urodzic, strasznie sie boje przenosic.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

India - nie przejmoj sie to normalne w tym miesiacu ciazy , mnie stale cos boli i kuje , a dziś to miałam taki bol , nacisk na miednice ze myślałam ze umrę albo ze rodzę tak sie pchała , głowa w dol a nogami pod zebra No i przeszło samo .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Ola jeszcze czas na Nas przynajmniej 5 tyg.

Jutro napisze jak wroce do domu, ok 13 . wejde rano do biedry i kupie zelki kwasne disco robaczki i do tego kapusniaka. Az mi juz slinka cieknie.

Ale u mnie wichura i grad :/ aż nam tynk z komina odlecial i akurat jak w łazience bylam to tak po dachu zaczal sie zsuwać ze myślałam że zawału dostanę ja i odrazu Amelka sie chyba tez przestraszyła. Teraz leze i zastanawiam się jak ja zasne jak w okno dachowe tak wali ze nie wiem :(

India a dokladnie gdzie Cie boli?

Kulcia taki bol to jeszcze nic[emoji6]damy rade kochana.

MalaMi ja w 38-39 chcialabym urodzic, strasznie sie boje przenosic.

Dzisiaj mnie nie boli, to chyba od chodzenia, nad spojeniem lonowym, ale spojenie wczoraj tez dawalo znac o sobie

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Viola, jak noc?
Ja tez kiedys prawie zawalu w lazience dostalam jak byla mega wichura i zerwala blache z wielkiego bilbordu na parkingu i ten bilbord na kilka samochodow spadl. Huk byl nieziemski, jakby blok sie walil.

U nas dzisiaj paskudna pogoda, zimno i pada, a musimy z Radkiem w okolice mojej pracy jechac do endokrynologa

Adrianka [emoji307] 28 tc

Do góry