reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu super ze wszystko ok[emoji5]
Dora powiedz mi gdzie pisalas o tym popsutym jogurcie z biedry?
Normalnie szok karmie malego bakusiem (termin do 24.07) nabieram przedostatnia lyzeczka a tam cos czaenego na dole kubeczka!

12 tc [emoji217]

reklama
MałaMi to ja miałam przygodę z nimi nie Dora ;p
Znalazłam na necie na stronie biedronki kontakt mejlowy do nich, napisałam kiedy i gdzie zrobiłam zakupy, opisałam produkt i pleśń, dołączyłam zdjecia produktu, pleśni i paragonu i później już oni się kontaktowali z producentem jogurtu. A ja dostałam info na mejla co i jak ;)
Najlepiej znajdź kontakt albo do sklepu z którym kupiłaś, albo do producenta i koniecznie zdjęcia dołącz ;)

Anna wspaniałe nowiny :) piękne bobo ;*****

[/URL]

Mamakulka dzieki bardzo ! [emoji7] [emoji3] [emoji1]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Oj to sorki myslalam zeto Dora[emoji5]
Kurcze w biedrze kupilam te jogurty i raczej nie mam paragonu bo zazwyczaj wyrzucam.... ale poszukam a jak nie to dolacze zdjecia tego czegos czarnego co mozna rozmazac w jogurcie dla dzieci!

12 tc [emoji217]

Marysiu kochana, dawaj znac kiedy tylko bedzie okazja i trzymam kciuki, zebys szybko mogla do domu wrocic ( zeby Cie do TP nie trzymali). Pusto bez Ciebie bedzie

Anna - gratulacje :-) dzidzius rosnie :D nim sie obejrzysz bedziesz narzekala na bole spojenia itp ;-)

Zyciowa, czytasz nas?. Co sie stalo, ze juz nie piszesz?

My dopiero wrocilismy. Bylismy u tego endokrynologa, wyniki mam ok i poszlismy do mnir do pracy, tam zjedlismy obiad i posprzatalam w szafce. Teraz siedze na kanapie i walcze ze zmeczeniem

Adrianka [emoji307] 28 tc

Szwagierka ktora jeszcze mieszka u moich rodzicow do mnie z tekstem "jejku jaki ty masz juz duzy brzuch a gdzie to do 9 miesiaca jeszcze" rozwalila mnie normalnie. Fakt z niunciem taki brzuch to ja mialam w okolicach 5-6 miesiac [emoji5] ale mialam z nim pozniej okropnie duzy no i nie cwiczylam go do tej pory to i szybko wypchalo go

12 tc [emoji217]

reklama
Do góry