reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale te pomiary to nic nie oznaczają w sumie na przyszłość ,bo ja miałam 4kg i 52cm jak sie urodziłam i mam 167cm teraz a moja siostra 3800kg i 59cm i ma 164cm

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

reklama
Haha to chyba dobrze,ze mam naszykowane do szpitala ciuszki na 62;p
Noo Kulcia zeby sie nie okazalo ze wiecej bo ladnie przybiera ;)
Aa no to u Ciebie Ola moze bedzie Milka dluzsza a szczuplejsza teraz ;)

Dowiemy sie po porodzie;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

Haha za to moj brat jak sie urodzil to wazyl 4,5 kg jak mial 3 miesiace to wazyl prawie 9 kg a teraz ma 33 lata 130 kg wagi i 2m wzrostu hehe to tyle szczescia i radosci ze nie jest spasiony tylko cwiczy non stop i jest bardzo umiesniony ,bo bym sobie go nie wyobrazala normalnie ;p siostre tez mam wysoka w miare tylko ja taka mala 165 cm wzrostu ;p

Sancia ty biedulko :-( masz to co ja , który to u ciebie tydzień? Wpisz sobie w sygnaturę ....
Mnie sie mdlosci skończyły jak sie równo 3 miesiąc skończył czyli 13tc

Chce kupic do wózka kocyk i podusie minky granatowo biala zeby mi kolorystycznie pasowalo i juz sie denerwuje bo tydzien temu znalazlam takie ladne z kotwicami albo zygzakami a dzisiaj juz znalezc nie moge . Wrrrr.

Sancia ty biedulko :-( masz to co ja , który to u ciebie tydzień? Wpisz sobie w sygnaturę ....
Mnie sie mdlosci skończyły jak sie równo 3 miesiąc skończył czyli 13tc

Koniec 18 tyg... Moje dziecko nie toleruje czosnku i cebuli... Wisze glowa w wc buzie mam czerwoną jakbym litr denaturatu wypiła... :( ile jeszcze?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie na dworze wkoncu zrobilo się normalnie[emoji5] tylko w pokoju dalej duchota i nie idzie wywietrzyc masakra! Przyszla poducha do spania i jak wyschnie poszewka to bede ja testowac dzisiaj[emoji5] no i material tez przyszedl na wkladke no spacerowki[emoji5]
Kulcia kupilam dzis cudem sol himalajska rozowa[emoji5] to powiedz mi prosze jak krowie na rowie jak ja mam te nogi moczyc[emoji4]

12 tc [emoji217]

reklama
Uuu to też wysoki mąż ;p ja sie smialam z brata jak mial dziewczyne mojego wzrostu bo jak szli za reke to jak tato z corka ;p

Do góry