reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć :)

moje misiaki pojechały i teraz ciężko :(

wczoraj cały dzień poza domem :) cały dzień chodzenia i zwiedzania. .. aż mi nogi spuchly[emoji14]
wzięłam jednak zapobiegawczo magnez przed wyjazdem wiec brzuch się tak nie stawiał a przynajmniej nie czułam :)

dzisiaj do końca dnia się lenimy :) a jutro czeka mnie sprzątanie i wezmę się za pranie ubrań małego chyba. ..

Nadziejka ładny wózek :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzięki dziewczynki;)

Tak bym zjadła szparagówki ale nie ma gdzie kupić kurde raz ;/

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

Nadziejko u mnie caly ogord bierz ile chcesz:) a skad jestes? Pisalas ale oczywiscie moja pamiec mnie zawodzi.

Kulcia obstawiam 2400:)

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

U mnie milcia miała 5 lipca ( czyli 31tc1dzien) 1900g .
Co robicie dziewuszki ?
Ja układam w garderobie i takie , boli mnie brzuch na dole tak jak jajnik niby :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Ja posegregowalam sobie pranie na jutro i nic nie robie... nudzi mi się. .. w sumie przed chwilą wyszłam z wanny bo leżałam w niej troszkę[emoji14]dla ochlody i wypoczynku i nie wiem co dalej...
mały sobie wesoło podskakuje, mój gra, Marysia się bawi... leniwie jest.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wciągam świeżo upieczony chlebek i pije inke :D z mężem pogadalam juz bidny nie wytrzymuje bez nas. Wzięłam prysznic ogolilam sobie wszystko i siedzę :) może coś obejrzę z kumpela :)

Ignaś 36 tc [emoji173]

Mamakulka widzę ze dzień golenia nie tylko u mnie hahaha :)

ja swojego wyganiam po surówke jakąś bo nasmazylam z rana kotlecikow z piersi na drogę dla misiakow i od razu na obiad, zaraz frytki wstawię... nic ambitniejszego mi się ni chce robić[emoji14]

Ja mam zupkę z boczniakow z wczoraj.

No ja użyłam w końcu maszynki bo jutro wizyta hehe tak to bym była jak sarna :)

Ignaś 36 tc [emoji173]

ja mam dopiero w środę. .. ale milion raz bardziej dają mi się w ciąży we znaki odrastajace włoski :( muszcze częściej się golić. .
mam nadzieje ze później wróci mi wszystko do normy... bo golenie co 2-3 dni to porażka. ..

reklama
Życiowa ja sie tak wczoraj zastanawialam gdzies Ty sie podziala, przespalam wpis ze gdzies jedziecie:/

Kulcia uwielbiam boczniaki, kupowalas czy chodowalas?

OlaMagda my prawie jeden tydzien, u mnie te same bole, wczoraj caly dol mnie bolal.

Pogadalam sobie z P i oczywiscie musialam sie poplakac ehh Boze chyba place za wszystkie grzechy zycia nawet na przyszlosc.

Zauwazylam ze mala po krakersach pikantnych szaleje[emoji5]dzis dopiero jak zaczelam spiewac to sie obudzila na chwile.
Na lewym boku jak leze to sie wgl nie rusza.

Jesli chodzi o golenie to u mnie standard 2-3 dni szczegolnie pod pachami.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Do góry