reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
O India ja tez mam we wtorek wizyte ;)

A no ten adamex pajero wzieliśmy 3w1 tylko ze juz poskladalismy go i zrobilam tylko zdjecie gondoli bo siostra chciala zobaczyc i juz mi sie nie chcialo spacerowki i fotelika wyciagac. ;)
1468133999-1d1mld.jpeg

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

Dziękuję India;)
Nam sie spodobał ,jest jak nówka taki zadbany więc chyba warto było ;)

Teraz trendy sa zupelnie inne niz 6 lat temu jak Radek sie rodzil :-) teraz wlasnie fajny design jest tych gondoli, ze takie zaokraglone sa. Bardzo mi sie to podoba

Adrianka [emoji307] 27 tc

No i wlasnie mi sie tez podobaja takie gondole ,chociaz jak jest wozek w kolorach ladnych to i takie te bardziej kwadratowe mi sie podobaja ;)

Dzien dobry[emoji5]

Loj o 4 obudzil mnie potworny bol biodra i pachwiny normalnie jakby mi ktos noge wyrywal.

I ja mam wizyte we wtorek ale na, 19.10 dopiero.

Olamagda biedna[emoji20]
Taka bezsennosc to najgorsze co moze byc.

Nadziejka piekna fura dla Filipka[emoji5]

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Hej

Nadziejka bardzo ładny wózek :)

OlaMagda ja mogę spać ale się budzę na siku i wstać nie mogę. Juz blisko mamy to wytrzymać trzeba.

KasiuMarysiu może Ci scierplo? Ja mam tak czasem ale rozchodze i
juz.

Ja mam zgage od wczoraj . Nie wiem co mam z tym zrobić w sumie. Mleko pomaga na chwile. Chyba po prostu trzeba urodzić :)

U mnie parno. Zero wiatru ale ja i tak nie wylaze ostatnio bo nie oddycha mi się najlepiej. Młody juz ma na tyle ciasno , że pcha się w każdą stronę. Non stop po prpstu aż mną rzuca jak siedze albo leżę.

Jutro na 11 mam wizytę . Zobaczymy ile waży ten grubasek :)

Ignaś 36 tc [emoji173]

Nuskaaa zyjesz kobietko??

Kulciu polozylam sie na plecach i tak rwalo, na boku nie czulam.
Kochana a ile ostatnio mial,,?

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

reklama
Ostatnio był ważony w 31 chyba jakoś to mial 1800. Wiec teraz bym stawiała 2600 jakoś.

Ja na plecach juz nie daje rady leżeć. Nie ma szans. Tylko lewy bok bo inaczej mnie wszystko boli, ciągnie i nie mogę oddychać.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Do góry