reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mam nadzieje ze tez będę spala ... jakiś mam słaby dzień dzisiaj. Nic mi się nie chce. Taka jestem smetna :)

Ignaś 36 tc [emoji173]

reklama
Kasia Marysia- to czemu nie używasz żelu pod pysznic tylko mydła ? Ja bym chyba oszalała z mydła drapalabym sie ciagle bo skore wysusza .
Dobrze samopoczucie jako tako , wszyscy mnie opuścili , dzieci u babci na 2 tygodnie , maż pracuje dodatkowo w weekendy robi z ojcem na mieszkaniu , szwagierki u swoich teściow albo na wakacjach , siedzę sama , [emoji37][emoji29][emoji45][emoji853][emoji53][emoji17]upał 37• sprzątałam troche zrobiłam sałatkę papiery uporzadkokalalm i pod prysznicem 3 razy byłam .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Kulcia a jaka pogoda? U mnie chlodno dzis wicie, nawet padalo. Rano tylko slonko bylo.

India kupilam mydlo jak jechalismy na domek i wczoraj sie nim umylam i dzis coby sie nie zmarnowalo.

OlaMagda ja uzywam takie
1468087137-1d1mld.jpeg
i bardzo mi odpowiada. Z racji zmian alergicznych gin kazala mi szare.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Pogoda taka o trochę deszcz trochę słońce zimno.

Ja od dwóch dni z domu nie wychodzę. Słabo się czuje.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Hej laseczki;)
U mnie noc mineła dobrze i o dziwo sie nie budziłam ;p czyli się wyspałam heh;)

Byliśmy wczoraj po ten wózeczek i kupiliśmy go bo bardzo nam sie podobał ;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

Czesc dziewczynki , Jak srednio wyspana ale u mnie to nic nowego , bola mnie krzyże i cierpną ręce w nocy takze wstaje i chodzę po domu i z powrotem do łóżka i tak o 2h o 4h 5h itd ..
Cześć violka dawno cie nie było :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Hej laseczki;)
U mnie noc mineła dobrze i o dziwo sie nie budziłam ;p czyli się wyspałam heh;)

Byliśmy wczoraj po ten wózeczek i kupiliśmy go bo bardzo nam sie podobał ;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]
Jaki wózek wybraliście? Pokażesz? :-)

Adrianka [emoji307] 27 tc

reklama
Do góry