reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja mama wyczytałam ze ludwikiem nawet myc xD

Ignaś 35 tc [emoji173]
Na to bym nie wpadła. .. i chyba bym nawet nie spróbowała haha :)

Musze się wziąć za obieranie ziemniaków a później tarcie[emoji14]placuszki mniam mniam ale samo robienie jest tragiczne[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Ja jak męża nie ma to nie robie.
;)

No ja też bym.nie próbowała ale ona i jej mama moja babcia się uparly[emoji14]

Ignaś 35 tc [emoji173]

Jezu Marysia uważaj na te kleszcze gdzie to łazisz !! [emoji86][emoji15][emoji37]
U mnie Milka od 26tc juz główkowo ciagle ...
Nie mowie wam nawet jak cała noc mnie zgaga piekła po tym Macu [emoji37][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13] No trudno , moj mówi No zachciało co sie świństw to masz [emoji39][emoji39][emoji39][emoji1][emoji1][emoji1]....

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Ja tam nie jem, beda bulki z jagodami. Kiedys mnie bardzo ciagnęło.

Kulcia cukinie juz sa moze placuszki z cukinii?? Mama ostatnio robila to mmmm przez dwa dni mi smazyla.

Życiowa a Ty co gotujesz dzis?? Twoj to akrobatą bedzie.
Moja Niestety ostatnio byla glowka do gory. We wtorek sie dowiem czy sie przekrecila, chociaz nie sadze.

Olamagda u Nas Kochana to pelno tego swiństwa, nawet w ogrodzie.
Co do zgagi to łącze sie z Toba w bólu[emoji80]

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Ja mam zamówienie na placki ziemniaczane z sosem :) po wegiersku :D uwielbiam a że moja przyjaciółka pokonuje ponad 400km żeby mnie odwiedzić to dostanie w nagrodę ha ha szczególnie ze zawsze bardzo chwali moje gotowanie :D może dlatego że jest jeszcze młoda i sama lubi gotować ;)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Życiowa a sos miesny robisz?;)
Szczerze mowiac ja nie wiem do kiedy jest ten czas i obawiam sie ze nie przewroci sie albo skosnie ulozy, tu gdzie trzymam dlon wypycha chyba pupke
1467976583-1d1mld.jpeg

Wybaczcie mi takie brudne dlonie ale ciezko domyc.

Dzien dobry kobietki duze, male i te mini[emoji8]

Kulcia masz niezly patent:)
Ja jak zapomne to nie biore.

India oj jeden cukierek to chyba nic sie nie stanie:)
Kochana odpoczniesz :) masz cos w planach konkretnego?

Życiowa masz racje co do zakupow:) raz i z glowy :)

Uciekam na jagody, Magda znowu przytula sie do zeber; (

Nie wiem czy odpocznę, jutro na działkę zawieźć coś dziadkom, potem wpada mój brat. W niedzielę do znajomych, a w poniedziałek do pracy :-) szbyko zleci, ale cieszę się, że nie muszę jutro wstawać przed 6 :-)
Mi za to Ada się strasznie pcha po prawej stronie brzucha( na dole). Az boli....

Adrianka [emoji193] 27 tc

KasiaMarysia tak mięsny :)

Zapytaj o to ułożenie bo ja by się nie obróciła mała to cc będzie trzeba zaplanować.
Ja to w sumie czuje małego tak jakby się codziennie po kilka razy obracał głową w górę i w dół[emoji14]ale wiadomo mi się może tak wydawać tylko :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Moja na polowkowym byla juz glowka w dol, ale mogla zmienic od tego czasu pozycje, choc nie sadze, bo ciagle ja czuje w tych samych rejonach no i ostatnio doszlo, ze sie nogami chyba rozpycha i kopie, bo czuje w prawym boku

Adrianka [emoji193] 27 tc

Do góry