reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1467973332-1d1mld.jpeg
foto co piątek.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Liczyła bym ze za dwa tygodnie bo żeby skończone było. Dziś mam 35+0 czyli zaczęty 36. Masakra jak zlecialo. Hehe :D

A Wy jak się czujecie reszta ekipy?

Życiowa ? Tymon daje popalić?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Ślicznie ci w tych włosach :)
No tak skończony 37 to donosza :)

Dzisiaj spokojniejszy jest ale czuje ze coś tam kombinuje hehe ale ja odkąd wstałam to coś robię. .. to posprzątam, to obiadem się zajmuje. Teraz pościel szykuje żeby było z głowy :) jeszcze musze kurze zetrzeć troszkę i tak sobie latam to tu to tam :D

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja czekam aż mi zakupy z tesco przywioza. Nie mam mocy jakoś. Mały pływa czasem się wypnie. Wypiłam kawkę slabizne i tak siedzę.

A Tymon glowkowo juz?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Nie mam pojęcia hahaha może w środę mi usg zrobi to pewnie powie a na 100% dowiem się u bielasika na początku sierpnia bo on ułożenie zawsze na opisie podaje...
Jejku znowu mi się śnił naturalny poród. .. teraz to chyba do końca mnie będzie nawiedzala taka wizja[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Wrocilam:) powiem Wam ze bylo dobrze, niestety gdy kucalam to łapała mnie zgaga. Gdy wrocilam to zdjęłam dwa malusie kleszcze, jeden mi chodził po ręce, a drugi po brzuchu.

Kulcia zazdroszcze Ci ,jeszcze chwila i przytulisz małego. Mam wrażenie jakbym dopiero zaszła w ciąże[emoji17]

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Mi się śnił seks :D

Mój jak sie glowkowo ułożył to spał cały dzień tak sie umeczyl tymi akrobacjami :D około 28 tygodnia to było.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kasiu zleci szybko jak z bicza :) Ja teraz kucac nie daje rady w ogóle bo cholera tak.mnie kolana rwa i wstać nie mogę.

Apropo jagod to mama do mnie wczoraj dzwoniła żebym absolutnie nie jadła właśnie jagod bo są zanieczyszczone , czytała gdzieś.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kulcia bo wszystkie owoce jagody powinno się wyparzyc tzn przelewać wrzątkiem przed jedzeniem :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Do góry