reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja laktator tez zostawiam na po porodzie... bo zobaczę czy będzie potrzebny. .. zresztą z Mary miałam najtańszy jakiś ręczny i kilka razy był użyty chociaż małą karmiłam wiec nie wiem....

ja to nawet osłonki na zaś zamówiłam. ..

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Diete trzymam jako tako, czasami grzesze, ale cukier ok :-)

Musze o witaminach pamietac

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

India widzę ze nie tylko ja mam problem żeby pamiętać o witaminach. .. najgorsze ze pamiętam przez chwilę i mówię sobie zaraz... i to zaraz nigdy nie przychodzi[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Dzien dobry kobietki duze, male i te mini[emoji8]

Kulcia masz niezly patent:)
Ja jak zapomne to nie biore.

India oj jeden cukierek to chyba nic sie nie stanie:)
Kochana odpoczniesz :) masz cos w planach konkretnego?

Życiowa masz racje co do zakupow:) raz i z glowy :)

Uciekam na jagody, Magda znowu przytula sie do zeber; (

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Kulcia widzisz nawet mi o śniadaniu przypomnialas[emoji14]i witaminy tez wzięłam[emoji14]
KasiaMarysia wygodnie ci jagody zbierać z brzuszkiem? Ja bym musiała sobie gdzieś pośrodku jagodzin zrobić stanowisko z kocykiem najlepiej żeby siedzieć normalnie bo w kucki to bym się posikala prędzej ;)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja poszłam wziąć prysznic. Stopy mi trochę spuchly i dłonie. Ale to już normalne na tym etapie. Poza tym sutki mnie tak bolą , że nie wiem czy mam je urwać czy co.

Dopada mnie końcówka ciazy . Zaczęłam 36 tydzień.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Kulcia teraz to cie czekają takie atrakcje niestety... albo stety bo to juz koncoweczka. Teoretycznie za tydzień ciąża będzie juz jako donoszona :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Do góry