Aniaaaaaaa, hej kosmitko nasza ;-)
Zagladaj, zagladaj, bo nam brakuje Twoich postow :-)
Do dupy, ze znowu w butelke nabita zostalas. Najgorszy moment staran kiedy nadzieja pryska, ale dacie rade, bo to NIEMOZLIWE, zeby Wam sie nie udalo. Ja w to NIE WIERZE!!!!!
Masz tu takie poparcie, tyle trzymajacych kciuki i w dodatku powoli zwalniamy miejsce w tabelce. Bede uradowana ogladajac kiedys zdjecie Twojego pozytywnego testu. Zaslugujesz na to :-)
[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg
Indiaaa <3 Dziękuję, z całego serca! ;** Kiedyś mam nadzieję zaprezentuję Wam moje pozytywne zdjęcie
Muszęęę! Sama nie widzę innej opcji!
AniaH ja to sobie chyba zdjęcie twojego testu zapisze na pamiątkę bo e końcu takie wkleisz przecież :*
♡ 26 ♡ Tymon ♡
Hahaha,
Życiowa <3 to ja Ci je specjalnie wywołam i oprawię w takim razie, należy się za kibicowanie
;**
AniaH - Anulka jesteś ! :-) nawet nie gadaj ze urodzę wcześniej ! Nie kracz mam remonty cały sierpień urodzę i do kurzu z mała hahaha bidulka
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Olciaa, oj ja już w takim razie nic nie mówię xD Ale czuję ;D Laleczka miodzio!!
AniuH kocham Twoje posty czytac normalnie
;*
Jeszcze sie zastanawiamy nad tym wózkiem dam znac na pewno jak juz bede go miala
[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]
Koniecznie daj znać
Martynko! Bo babsko głupie tak Wam miesza z tym wózkiem..!
Hej Anus[emoji173][emoji182] gdzie planujesz wyjechac???
Dziewczyny ja tam skurczy nie mam
[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
KasiuniuMarysiuniu - narazie jeszcze do końca nie wiemy. W zasadzie gdzie poniesie nas los
Najpewniej Niemcy, Belgia albo Holandia, zależy gdzie się trafi robota, ale Norwegii też nie wykluczamy. Wróciłabym do Anglii, na stare śmieci, ale teraz tam tyle nienawiści do Polaków, że odpuszczę sobie.
Szczerze mówiąc kocham Polskę i moje wielkopolskie niziny, ale na krótki okres czasu wyjadę. Dodatkowe dochody zawsze na propsie!
A japeqnie dostałam przez tego małego szoguna! W ogóle dzisiaj jakoś tak gorzej się czuje... mam nadzieje ze to tylko dzisiaj... bo ciągnie mnie ten brzuch jakieś gazy mam cholera twardnieje i wszystko na raz[emoji14]a ten jeszcze mi spokoju nie daje. Skopal znowu Marysie. Później mojego jak chciał się przytulic no masakra jakaś.
Boszzz jak ja narzekam jak stara baba!
♡ 26 ♡ Tymon ♡
"Stara babo" - narzekaj <3 takie narzekania miło słyszeć!
Kulcia i tego ci życzę
przepisowe trzy dni i do domku
♡ 26 ♡ Tymon ♡
KULCIA, ja też, ja też! Mężu na pewno zdąży wrócić. No taka chwila, a jeszcze możecie spędzać czas po porodzie cały czas razem!
No kiedy urodze to nie wie. Mam zamiar tylko mamie powiedziec ale jakby moj brat zrobil wpis to by pewnie sie dowiedzial.
Prawdziwej milosci nie umiem tak odpuscic. Tym bardziej ze On sie zmienil i ja tez. Ale koniec tych smentów
[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
KasiuMarysiu, Prawdziwa miłość..! To brzmi rzeczywiście tak, żeby nie odpuszczac. A niedługo 4 rocznica Wasza, która może być jednocześnie nowym początkiem. Życzę Wam szczęścia, żebyście stworzyli rodzinę, taką, która Ci przyniesie radośc serca, i P. też, a Madzia będzie miała najlepszych rodziców na świecie. Bo jak wielokrotnie podkreślane i tu było - najwspanialszym ojcem nieraz będzie nie ten, co spłodził, a ten co wychował.
A tak zapytam - jeśli K. będzie chciał utrzymywać kontakt z Madzią, albo nagle taki pomysł mu wpadnie - zgodzisz się? A jeśli P. będzie miał coś przeciwko?