reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie nie kluje nic ale kurcze nie wiem ile mm ma:/ eeh

Ja nie wiem co bym zjadla, chyba szynke podsmazona.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

reklama
Aniaaaaaaa, hej kosmitko nasza ;-)
Zagladaj, zagladaj, bo nam brakuje Twoich postow :-)

Do dupy, ze znowu w butelke nabita zostalas. Najgorszy moment staran kiedy nadzieja pryska, ale dacie rade, bo to NIEMOZLIWE, zeby Wam sie nie udalo. Ja w to NIE WIERZE!!!!!
Masz tu takie poparcie, tyle trzymajacych kciuki i w dodatku powoli zwalniamy miejsce w tabelce. Bede uradowana ogladajac kiedys zdjecie Twojego pozytywnego testu. Zaslugujesz na to :-)

[emoji209] Adrianka [emoji307] 26 tc
+ 6,8 kg

Indiaaa <3 Dziękuję, z całego serca! ;** Kiedyś mam nadzieję zaprezentuję Wam moje pozytywne zdjęcie :) Muszęęę! Sama nie widzę innej opcji!

AniaH ja to sobie chyba zdjęcie twojego testu zapisze na pamiątkę bo e końcu takie wkleisz przecież :*

♡ 26 ♡ Tymon ♡
Hahaha, Życiowa <3 to ja Ci je specjalnie wywołam i oprawię w takim razie, należy się za kibicowanie :D ;**

AniaH - Anulka jesteś ! :-) nawet nie gadaj ze urodzę wcześniej ! Nie kracz mam remonty cały sierpień urodzę i do kurzu z mała hahaha bidulka

MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

Olciaa, oj ja już w takim razie nic nie mówię xD Ale czuję ;D Laleczka miodzio!!

AniuH kocham Twoje posty czytac normalnie ;);*
Jeszcze sie zastanawiamy nad tym wózkiem dam znac na pewno jak juz bede go miala;)

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]
Koniecznie daj znać Martynko! Bo babsko głupie tak Wam miesza z tym wózkiem..!

Hej Anus[emoji173][emoji182] gdzie planujesz wyjechac???

Dziewczyny ja tam skurczy nie mam

KasiuniuMarysiuniu - narazie jeszcze do końca nie wiemy. W zasadzie gdzie poniesie nas los ;) Najpewniej Niemcy, Belgia albo Holandia, zależy gdzie się trafi robota, ale Norwegii też nie wykluczamy. Wróciłabym do Anglii, na stare śmieci, ale teraz tam tyle nienawiści do Polaków, że odpuszczę sobie.
Szczerze mówiąc kocham Polskę i moje wielkopolskie niziny, ale na krótki okres czasu wyjadę. Dodatkowe dochody zawsze na propsie!

A japeqnie dostałam przez tego małego szoguna! W ogóle dzisiaj jakoś tak gorzej się czuje... mam nadzieje ze to tylko dzisiaj... bo ciągnie mnie ten brzuch jakieś gazy mam cholera twardnieje i wszystko na raz[emoji14]a ten jeszcze mi spokoju nie daje. Skopal znowu Marysie. Później mojego jak chciał się przytulic no masakra jakaś.

Boszzz jak ja narzekam jak stara baba!

♡ 26 ♡ Tymon ♡
"Stara babo" - narzekaj <3 takie narzekania miło słyszeć!

Kulcia i tego ci życzę :) przepisowe trzy dni i do domku :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡
KULCIA, ja też, ja też! Mężu na pewno zdąży wrócić. No taka chwila, a jeszcze możecie spędzać czas po porodzie cały czas razem!

No kiedy urodze to nie wie. Mam zamiar tylko mamie powiedziec ale jakby moj brat zrobil wpis to by pewnie sie dowiedzial.

Prawdziwej milosci nie umiem tak odpuscic. Tym bardziej ze On sie zmienil i ja tez. Ale koniec tych smentów :)

KasiuMarysiu
, Prawdziwa miłość..! To brzmi rzeczywiście tak, żeby nie odpuszczac. A niedługo 4 rocznica Wasza, która może być jednocześnie nowym początkiem. Życzę Wam szczęścia, żebyście stworzyli rodzinę, taką, która Ci przyniesie radośc serca, i P. też, a Madzia będzie miała najlepszych rodziców na świecie. Bo jak wielokrotnie podkreślane i tu było - najwspanialszym ojcem nieraz będzie nie ten, co spłodził, a ten co wychował.
A tak zapytam - jeśli K. będzie chciał utrzymywać kontakt z Madzią, albo nagle taki pomysł mu wpadnie - zgodzisz się? A jeśli P. będzie miał coś przeciwko?

Życiowa pomidor Ci wodę puści za bardzo . Ja bym nie dawała[emoji14]

Ania no zarobki norweskie są super. My często gadamy o Norwegii bo juz tam mieszkaliśmy...

Ignaś 35 tc [emoji173]

Aniu wlasnie slyszalam ze nie chca Polakow w Anglii ale moze bedzie jeszcze jedno referndum w sprawie UE.
Co do K.... On dla mnie nieistnieje, nie odzywa sie dzieki Bogu. Jesli cos mu strzeli do glowy to powiem zeby powlowe kasy oddawal za wyprawke, badnia, leki, alimenty bedzie placil i sadze ze sie wycofa.

Zyciowa bedzie pasowalo:)

Te tak Kulciu słyszałam właśnie, ze Norwegia jak najbardziej. I pamiętam, że miałaś doświadczenie w pracy tam! Hmm, a Wy wyjeżdżaliście przez biuro pracy, czy na własną rękę szukaliście tam robotty, że tak wścibsko zapytam?

Mialam tam starego ;) no i wujek tam mieszka. Fakt faktem oboje jebnieci w czoło ale dalo rade. Dla kobiet średnio z biurami pracy ale dla faceta w moment coś znajdziesz. Job link to firma polska zatrudniająca polaków w norge. Na ogłoszenia nie patrzcie, niech Twój wyślę im zapytanie z cvką i umiejętnościami. My też sporo na czarno dymalismy przy malowaniu. Raz robiliśmy witraż... takie tam :) no ale wynajem mieszkania odpada kochana bo sam depozyt 11 tys koron. Ale job link pracownika mieszkanie załatwia w tzw polskim ulu. Ja mieszkałam razem z moim ale musieliśmy dopłacać. Nie duzo ale trzeba bylo. Kraj piękny a loty do Oslo tanioszka.

Ignaś 35 tc [emoji173]

KasiuMarysiu ja też nie byłam ,ale jak to mówią wszystko przed nami hehe ;)
Ja cała noc nie spałam prawie jest mi tak nie wygodnie bola mnie strasznie biodra ,mam skurcze w łydce i co najlepsze jestem taka wyspana ,ze hej. Caly czas czuje malego ,nie wiem juz kurde czy to dobrze czy źle . Mam wraznie naprawde jakby nie spal w ogole . Chyba ze spi i sie tak przeciaga i przewraca . Boze zeby ten lekarz juz wrocil ze zwolnienia i zebym miala normalnie wizyte we wtorek bo oszaleje.

reklama
Sancia a o co chodzi z fundacja? Chcesz ja zalozyc czy jak? Czy byc gdzies wolontariuszem ?

Do góry