reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dlatego ja nie mam fb, bo nic nikomu do tego co u mnie sie dzieje.
Nie denerwuj sie Kasiu, szkoda Waszego zdrowia. Stalo sie i nic juz na to nie poradzisz niestety :-(
Czy P.sie zadeklarowal? Przeciez nosisz pierscionek, a odnosze wrazenie, ze nadal na niepewnym gruncie stoisz :-(

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

reklama
A mogę się założyć że cześć dawnych znajomych zastanawia się o co chodzi... bo nie wiedzieli nawet ze próbowałam się rozwieść a na bank nikt nie pomyśli o tym że owdowialam. ..

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Kasia Marysia także wrzuć na luz. To najlepsze wyjście bo i po co masz się denerwować :*

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Oglądam gazetkę z pepco i patrzcie jakie fajne pajace i polspiochy są hihi

1467818303-1d1mld.jpeg

Kurde może zacząć kupować większe ubranka skoro mam małe?[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

KasiuMarysiu ja bym zlala ta sprawę. Zresztą Twój brat dla dziecka kuzyna jest wujkiem tez :D

Życiowa kupuj jak Ci to sprawi przyjemność. Pepco masz pod nosem[emoji14]

Ja dalej prasuje. India chodź poprasuj mi tetrowki bo ja nie lubię[emoji14]

Ignaś 35 tc [emoji173]

India masz dobre wrazenie, ja sama nie wiem. On mi pisze zebym sie nie martwila, ze bedzie dobrze ale juz mu napisalam ze ma sie zdecydowac do polowy sierpnia. I tak dlugo juz wytrzymalam ale ile nerwow mnie to kosztowalo to nikt nie wie.
Ja mu nie wypisywalam na fb ze ma dziecko skoro on sam nie napisal nic.

Zyciowa jednak mi zalezy zeby nawet K sie nie dowiedzial. Co do pepco to polspiochy to zawsze w takiej cenie sa,bo juz szukalam za to w carrefur maja byc body po 5 zeta.

Kulcia moja mama tez tak powiedziala. Ehhh Nie da sie nie denerwowac.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Kasia Marysia a K nie wie?!?

Naprawdę masz cierpliwość do P. Ja juz dawno bym go kopnela w tylek....szczególnie w takim stanie jak jestem...

♡ 26 ♡ Tymon ♡

No kiedy urodze to nie wie. Mam zamiar tylko mamie powiedziec ale jakby moj brat zrobil wpis to by pewnie sie dowiedzial.

Prawdziwej milosci nie umiem tak odpuscic. Tym bardziej ze On sie zmienil i ja tez. Ale koniec tych smentów :)
1467821272-1d1mld.jpeg

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

reklama
Marysia, smenty nie smenty, to nie fair. Skoro chce z Toba byc to powinien z Toba byc. Tak nie mozna! Przez niego ciagle jest Ci zle, placzesz, denrwujesz sie. To trwa juz tyle czasu.... :-( ja mam tylko nadzieje, ze on poczyni jakies kroki do polowy sierpnia, a jesli nie to przepraszam, ale chyba szkoda na niego Twojej milosci.
Juz sie nie wcinam, ale pisz nam jak cos Ci lezy na sercu, bo to zawsze lzej.

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

Do góry